Αρχική » Εξοπλιστικά

Τουρκία: Μπήκε και η τέταρτη υπογραφή που απαιτείται για την έγκριση της πώλησης του F-35 στην Ελλάδα – Παίρνουν 18-24 μαχητικά

Στο δημοσίευμα υπογραμμίζεται ότι η Ελλάδα «αναμένεται να προμηθευτεί 18-24 μαχητικά αεροσκάφη F-35.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Τουρκία: Μπήκε και η τέταρτη υπογραφή που απαιτείται για την έγκριση της πώλησης του F-35 στην Ελλάδα

Τουρκία: Μπήκε και η τέταρτη υπογραφή που απαιτείται για την έγκριση της πώλησης του F-35 στην Ελλάδα, σημειώνει το τουρκικό αμυντικό σάιτ savunmasanayist.com.

Όπως τονίζεται ο Τζιμ Ρις, Ρεπουμπλικανός Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας των ΗΠΑ, ενέκρινε και αυτός την πώληση των F-35 στην Ελλάδα.

«Μετά την έγκριση της Γερουσίας των ΗΠΑ, το αίτημα της Ελλάδας για F-35 αναμένεται να σταλεί στο Κογκρέσο από το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ. Μετά την επίσημη ειδοποίηση προς το Κογκρέσο από την κυβέρνηση Μπάιντεν, η Ελλάδα θα περιμένει την έγκριση του αμερικανικού Κογκρέσου και, τελικά, του προέδρου των ΗΠΑ Μπάιντεν, τυπικά, για την προμήθεια των F-35», υπογραμμίζουν οι Τούρκοι.

Στο δημοσίευμα υπογραμμίζεται ότι η Ελλάδα «αναμένεται να προμηθευτεί 18-24 μαχητικά αεροσκάφη F-35 συνολικής αξίας 3-3,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, αλλά αυτά τα δεδομένα ενδέχεται να αλλάξουν με την πάροδο του χρόνου».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Μπήκε και η τέταρτη υπογραφή που απαιτείται για την έγκριση της πώλησης του F-35 στην Ελλάδα – Παίρνουν 18-24 μαχητικά». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ