Αρχική » Εξοπλιστικά

Τρέλα των Τούρκων με τους Patriot σαν της Ελλάδας – Τους θέλουμε γιατί είναι οι καλύτεροι λένε

Δεν περίμεναν οι Τούρκοι να είναι τόσο καλοί.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Τρέλα των Τούρκων με τους Patriot σαν της Ελλάδας - Τους θέλουμε είναι οι καλύτεροι λένε

Τρέλα των Τούρκων με τους Patriot σαν της Ελλάδας καθώς διαπιστώνουν πως παρέχουν την καλύτερη αντιαεροπορική άμυνα.

«Έρωτας» των Τούρκων με τους Patriot, ειδικά μετά τις επιδόσεις των αμεριανικών πυραύλων στην Ουκρανία, όπου αποδείχτηκε πως είναι τα μοναδικά αντιαεροπορικά συστήματα που μπορούν να αντιμετωπίσουν ρωσικούς πυραύλους που κινούνται ακόμα και με υπερηχητικές ταχύτητες.

Ο Τούρκος αρθογράφος Γκιουνερί Τσιβάογλου, με άρθρο του στην τουρκική milliyet.com, πλέκει το εγκώμιο των Patriot μετά τις επιτυχίες τους στην Ουκρανία.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον Γκιουνερί Τσιβάογλου η Τουρκία οφείλει να ζητήσει την άμεση άρση του εμπάγκο των αμερικανικών Patriot, παράλληλα με την επιστροφή της χώρας στο πρόγραμμα των F-35.

Τρέλα των Τούρκων με τους Patriot σαν της Ελλάδας – Τους θέλουμε είναι οι καλύτεροι λένε

Nα σημειωθεί πως Patriot διαθέτει και η Ελλάδα (σ.σ. σε λίγο θα διαθέτει και τα F-35).

«Σαράντα χρόνια μετά την έναρξη λειτουργίας του, το σύστημα αεράμυνας PATRIOT επιτέλους εκπληρώνει τον αρχικό σκοπό του. Καταστρέφει πυραύλους και άλλες αερομεταφερόμενες τεχνικές που φτάνουν στην Ευρώπη», σημειώνει ο Τούρκος αρθρογράφος.

«Θα αρθεί και το εμπάργκο στα PATRIOT και τα F-35 – ήρθε η ώρα. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι η αποχώρηση από το ΝΑΤΟ, ευτελίζοντας το ΝΑΤΟ, δεν θα είναι επωφελής για την Τουρκία, παρ’ όλα τα λάθη των μεγαλύτερων του ΝΑΤΟ, ειδικά των ΗΠΑ», καταλήγει ο Γκιουνερί Τσιβάογλου.

Διαβάστε επίσης:

Πανηγυρίζει η Τουρκία για τα γερμανικής τεχνολογίας υποβρύχιά της: «Θα εκτελούν τα καθήκοντά τους στη Γαλάζια Πατρίδα»

Visa, σε ποιες χώρες είναι απαραίτητη για τους Έλληνες πολίτες

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τρέλα των Τούρκων με τους Patriot σαν της Ελλάδας – Τους θέλουμε γιατί είναι οι καλύτεροι λένε». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ