Αρχική » Viral

Τούρκοι: Σπάει η αλυσίδα που κρατά τις θερμοκρασίες στην Αφρική – Πότε λένε θα έρθει καύσωνας κόλαση σε Τουρκία και Ελλάδα

Τι αναφέρεται σε δημοσίευμα από μετεωρολογικό φόρουμ της Τουρκίας.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Διεθνή Viral

Τούρκοι: Σπάει η αλυσίδα που κρατά τις θερμοκρασίες στην Αφρική με αποτέλεσμα να έρθουν 45αρια σε Τουρκία (σ.σ. και Ελλάδα) αναφέρεται σε δημοσίευμα σε μετεωρολογικό φόρουμ της Τουρκίας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα αναμένεται ότι η «αλυσίδα» αυτή που κρατά τις υψηλές θερμοκρασίες στην Αφρική θα σπάσει μετά την 1η Ιουλίου, όπου «οι θερμοκρασίες του αέρα θα αυξηθούν σε πολλές επαρχίες της Τουρκίας».

«Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που κατέγραψαν οι ειδικοί, δεν θα είναι έκπληξη να δούμε τις θερμοκρασίες του αέρα στους 40-45 βαθμούς μετά την 1η Ιουλίου στην Τουρκία», τονίζεται.

Τούρκοι: Σπάει η αλυσίδα που κρατά τις θερμοκρασίες στην Αφρική

Όπως φαίνεται και στον σχετικό χάρτη, οι υψηλές θερμοκρασίες αναμένεται να επηρεάσουν και την Ελλάδα, στο μεγαλύτερο μέρος της.

Τούρκοι: Σπάει η αλυσίδα που κρατά τις θερμοκρασίες στην Αφρική

«Κάποιες μέρες ο καιρός θα είναι τόσο ζεστός και θα υπάρξουν καταστάσεις που οι πολίτες μας δεν θα μπορούν να αναπνεύσουν και να βγουν από το σπίτι», σημειώνουν οι Τούρκοι.

Για να δούμε, θα επιβεβαιωθούν τα τουρκικά δημοσιεύματα;

Πάντως για την ώρα, οι περιοχές των Τσανάκαλε, Μπαλικεσίρ, Σμύρνης, Προύσας, Μανίσα, Ουσάκ, Ντενιζλί, Ισπάρτα, Αφιόν, Κουτάχια και Εσκισεχίρ πλήττονται από ισχυρές βροχοπτώσεις.

Διαβάστε επίσης:

Τρέλα των Τούρκων με τους Patriot σαν της Ελλάδας – Τους θέλουμε γιατί είναι οι καλύτεροι λένε

Πανηγυρίζει η Τουρκία για τα γερμανικής τεχνολογίας υποβρύχιά της: «Θα εκτελούν τα καθήκοντά τους στη Γαλάζια Πατρίδα»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τούρκοι: Σπάει η αλυσίδα που κρατά τις θερμοκρασίες στην Αφρική – Πότε λένε θα έρθει καύσωνας κόλαση σε Τουρκία και Ελλάδα». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ