Αρχική » Featured

Καθαρίζουν τον αέρα από καρκινογόνες τοξίνες. Βάλτε τα φυτά στο σπίτι σας

Φυτά, απλά για να απαλλαγείτε από τοξικές ουσίες και έτσι να αποφύγετε την ανάπτυξη πολλών ασθενειών και να βελτιώσετε την ευεξία σας

Βαγγέλης Λάσκαρης Featured Viral
Καθαρίζει τον αέρα από καρκινογόνες τοξίνες. Απαραίτητα φυτά στην κρεβατοκάμαρα

Ας μιλήσουμε για φυτά. Δεν συνειδητοποιούμε όλοι ότι ακόμη και όταν μένουμε στο δικό μας διαμέρισμα, είμαστε συνεχώς εκτεθειμένοι σε πολλές επιβλαβείς ουσίες, όπως αμμωνία, βενζόλιο, φορμαλδεΰδη ή ξυλόλιο. Επιπλέον, ο αερισμός του διαμερίσματος μπορεί να συμβάλει στο γεγονός ότι αφήνουμε την αιθαλομίχλη στο σπίτι μας.

Για να απαλλαγείτε από τοξικές ουσίες και έτσι να αποφύγετε την ανάπτυξη πολλών ασθενειών και να βελτιώσετε την ευεξία σας και ταυτόχρονα να διακοσμήσετε το σπίτι σας, θα πρέπει να αγοράσετε έναν φυσικό καθαριστή αέρα. Μάθετε ποια φυτά εσωτερικού χώρου αξίζει να βάλετε στο διαμέρισμά σας.

Σπαθιφλώρα

Σπαθιφλώρα

Σπαθιφλώρα

Αυτό το εκπληκτικό λουλούδι σε γλάστρα καθαρίζει τέλεια τον αέρα, γι’ αυτό αξίζει να το τοποθετήσετε στο σπίτι, στο γραφείο ή στο δωμάτιο καπνιστών. Για να αυξηθούν οι ιδιότητες που προάγουν την υγεία του κρίνου της ειρήνης, τα φύλλα του πρέπει να καθαρίζονται τακτικά από τη σκόνη.

Πολυποδία

Πολυποδία

Πολυποδία

Είναι ένα πολύ δημοφιλές φυτό εσωτερικού χώρου που ενυδατώνει τον αέρα και βοηθά να απαλλαγούμε από βλαβερές ουσίες που επιπλέουν στον αέρα από το άμεσο περιβάλλον μας. Αν αποφασίσουμε να φυτέψουμε μια φτέρη, πρέπει να της παρέχουμε αρκετό χώρο και να θυμόμαστε να την ποτίζουμε τακτικά. Τα περισσότερα είδη φτέρων που καλλιεργούνται στο σπίτι δεν είναι επικίνδυνα για τα ζώα.

Φιλόδενδρο

Φιλόδενδρο

Φιλόδενδρο

Αυτό το όμορφο φυτό με μεγάλα σαρκώδη φύλλα είναι ένα πράσινο καθαριστικό αέρα που προτιμά τα σκιερά μέρη. Το αναρριχητικό Φιλόδενδρο είναι εύκολο στην ανάπτυξη και ανθεκτικό στη βραχυπρόθεσμη έλλειψη νερού. Δυστυχώς, περιέχει επιβλαβείς κρυστάλλους οξαλικού ασβεστίου, επομένως πρέπει να φυλάσσεται μακριά από μικρά παιδιά και τα περίεργα τετράποδα κατοικίδια ζώα μας.

Δράκαινα

Δράκαινα

Δράκαινα

Η Δράκαινα μεγαλώνει για μεγάλο χρονικό διάστημα και είναι σχετικά ψηλή σε σύγκριση με άλλα φυτά εσωτερικού χώρου, οπότε θα χρειαστεί περισσότερο χώρο. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αξίζει να το τοποθετήσετε στο διαμέρισμά σας. Καθαρίζει αποτελεσματικά το σπίτι από τις καρκινογόνες τοξίνες και δείχνει πολύ εντυπωσιακό. Οι Δράκαινες νιώθουν καλύτερα σε μέρη με μέτριο ηλιακό φως.

Sansevieria

Sansevieria

Sansevieria

Αυτό το πολυετές, ιθαγενές στην Αφρική, καλλιεργείται σε εσωτερικούς χώρους για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Η Sansevieria που χαριτολογικά αποκαλείται «γλώσσα της πεθεράς» είναι τέλεια για την καταπολέμηση των τοξικών ουσιών που συσσωρεύονται στο διαμέρισμα ή το γραφείο μας. Τη νύχτα, απορροφά διοξείδιο του άνθρακα και απελευθερώνει οξυγόνο. Επιπλέον, είναι ανθεκτικό στην παραμέληση της φροντίδας.

Ρωσία: Ξεκινά εκτάκτως η κατασκευή Zubr καθώς οι Ρώσοι λένε πως είναι μοναδικά – Τα έχει μόνο η Ελλάδα

Ρώσοι: Καλύτεροι οι S-300 σαν της Ελλάδας από τους Patriot – θα γίνουν ρεζίλι οι Αμερικάνοι

Ένοπλη ομάδα Γκρίζων Λύκων απειλεί την Ελλάδα με βίντεο – Θα πάνε λένε αν θέλουν στο Καστελόριζο

ΠΗΓΗ: Mediatime.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καθαρίζουν τον αέρα από καρκινογόνες τοξίνες. Βάλτε τα φυτά στο σπίτι σας». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βαγγέλης Λάσκαρης

Συντάκτης στο GeoStratigika.gr

ΣΧΟΛΙΑ