Αρχική » Featured

Προβλέψεις Νοστράδαμου για το 2023, Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, Νέος Σκανδαλώδης Πάπας

Νοστράδαμος και προφητείες. Τι είναι αλήθεια, τι όχι, έχετε κρίση!

Βαγγέλης Λάσκαρης Featured Viral
Νοστράδαμος

Ο Νοστράδαμος, τον οποίο αποκαλούμε από έναν διάσημο Γάλλο αστρολόγο, έκανε πολλές προβλέψεις πριν από το θάνατό του το 1556 μ.Χ.  Όπως γνωρίζετε, οι προβλέψεις του Νοστράδαμου για το 2023 συμβαίνουν παγκοσμίως, σχεδόν το 70 τοις εκατό των προβλέψεών του έχουν αποδειχθεί αληθινές. Όπως ειπώθηκε από τον Νοστράδαμος ότι το έτος 2019, μια τρομερή επιδημία θα εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο από την οποία εκατομμύρια άνθρωποι θα πεθάνουν.

Αποδείχθηκε ότι ήταν αλήθεια. Επίσης, σύμφωνα με τις προβλέψεις του Νοστράδαμου για το 2023, είχε προβλεφθεί και από τον Νοστράδαμο πώς θα τελείωνε ο κόσμος. Θα μάθετε σε ποιο βαθμό οι προβλέψεις που έκανε ο Νοστράδαμος είναι αληθινές.

Οι προβλέψεις του Νοστράδαμου για το 2023

Η πρόβλεψη που έκανε ο Νοστράδαμος για το 2023 φαίνεται να αποδεικνύεται αληθινή, η άποψή του σχετικά με τον πρωθυπουργό Ναρέντρα Μόντι έχει επίσης αποδειχθεί στην οποία είπε ότι μια τέτοια Ινδία. Θα υπάρξει ένας ηγέτης που θα αυξήσει τη δόξα του Hindutva. Σύμφωνα με την αόριστη πρόβλεψη του Νοστράδαμου, ποιο θα είναι το τέλος του πλανήτη μας, το κατέστησε σαφές και κάτω από τις προβλέψεις του Νοστράδαμου για το 2023.

Στο μεταξύ άρχισαν να βγαίνουν και οι δημοφιλείς Γάλλοι αστρολόγοι Nostradamus Chilling για τις 0ροβλέψεις 2023. Αυτή η πρόβλεψη έγινε από τον Νοστράδαμο πριν από πολλά χρόνια.

Οι προβλέψεις για τα επόμενα εκατοντάδες χρόνια γράφτηκαν από τον Νοστράδαμο στο βιβλίο του το 1556 μ.Χ., σύμφωνα με τις προβλέψεις Nostradamus Chilling 2023, θα πρέπει να γνωρίζετε ποια πρόβλεψη του Nostradamus πρόκειται να αποδειχθεί αληθινή αυτή τη φορά, την οποία θα αναφέρουμε περαιτέρω σε αυτό το άρθρο, θα τη διαβάσετε πολύ προσεκτικά.

Προβλέψεις Νοστράδαμος 2023

Οι προβλέψεις του Nostradamus 2023 λένε, θα μπορούσε να υπάρξει ένας άγριος πόλεμος το έτος 2023, αυτό είχε προβλεφθεί πριν από εκατοντάδες χρόνια από τον Nostradamus, έτσι σήμερα μπορούμε να δούμε αυτόν τον πόλεμο συνδέοντάς τον με τον πόλεμο της Ρωσίας και της Ουκρανίας.

Εκτός από αυτό, οι αμοιβαίες διαμάχες έρχονται επίσης στο προσκήνιο σε πολλές άλλες χώρες. Σήμερα, σύμφωνα με τις προβλέψεις του Nostradamus, ολόκληρος ο κόσμος έχει χωριστεί σε δύο ομάδες. Σε αυτό το πλαίσιο, δεν θα ήταν μεγάλο να πούμε ότι το έτος 2023 θα δημιουργηθεί η κατάσταση του παγκόσμιου πολέμου. Αυτό έχει ήδη προβλέψει ο Νοστράδαμος.

Όπως ειπώθηκε από το Nostradamus στο βιβλίο PDF προβλέψεων του, ότι το έτος 2023 οι τιμές των τροφίμων μπορεί να αυξηθούν άγρια. Η μπουκιά μπορεί να αρπάξει από το στόμα του κοινού, οι άνθρωποι μπορεί να έρθουν στα πρόθυρα της πείνας, σήμερα μια παρόμοια κατάσταση έρχεται στο προσκήνιο σε πολλές χώρες όπως το Πακιστάν, το Μπαγκλαντές, το Νεπάλ, το Μπουτάν και πολλές άλλες χώρες όπου η πείνα εξαπλώνεται.

Σύμφωνα με το Nostradamus Predictions Book PDF, μέχρι το έτος 2023, η θερμοκρασία της γης θα αρχίσει να αυξάνεται ραγδαία, με αποτέλεσμα η στάθμη του νερού της θάλασσας να αυξηθεί άγρια και το νερό της θάλασσας να πάρει επικίνδυνη μορφή.

Είχε ήδη δοθεί από τον Νοστράδαμο ότι ο Ναρέντρα Μόντι θα κρατήσει την εξουσία για 20 χρόνια. Προβλέψεις του Νοστράδαμου. Για τον Μόντι. Τι είχε προβλέψει κανείς άλλος από τον γνωστό αστρολόγο και γνωστό προφήτη Νοστράδαμο.

Στα Χίντι ότι οι περισσότερες από τις προβλέψεις που αναφέρθηκαν τον 16ο αιώνα έχουν συμπεριληφθεί με τη μορφή γρίφων. Από τη δικτατορία του Χίτλερ και την επίθεση στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου έως την τεράστια σύγκρουση μεταξύ των δύο χωρών αναφέρθηκε επίσης από τον Νοστράδαμος στο βιβλίο του, οπότε μπορούμε να συμπεράνουμε με βάση τις προβλέψεις του Νοστράδαμου το 2023 στα Χίντι ότι από τον Νοστράδαμου, οι προβλέψεις που έγιναν αποδεικνύονται να είναι αλήθεια έως και 70% από το 100%.

Ο γνωστός βιομήχανος Έλον Μασκ θα είναι στην πρώτη γραμμή της κούρσας για επενδύσεις στον Άρη. Είχε ήδη προβλέψει ότι ο άνθρωπος θα βρισκόταν στον Άρη μέχρι το 2029 ως Έλον Μασκ Τζον. Σύμφωνα με την πρόβλεψη που έκανε, πληροφορίες θα μεταφερθούν για προσγείωση στον Άρη μέχρι το 2023, έχει αποδειχθεί.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Προβλέψεις Νοστράδαμου για το 2023, Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, Νέος Σκανδαλώδης Πάπας». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βαγγέλης Λάσκαρης

Συντάκτης στο GeoStratigika.gr

ΣΧΟΛΙΑ