Αρχική » Γεωστρατηγική

Ελληνοτουρκικά: Γαλλία και Τουρκία συνεργάζονται για drone ελικόπτερο

Το έργο περιλαμβάνει σημαντική ενοποίηση υλικού και λογισμικού.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Γεωστρατηγική
Ελληνοτουρκικά: Γαλλία και Τουρκία συνεργάζονται για drone ελικόπτερο

Η συνεργασία της Γαλλίας και της Τουρκίας επισημοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της Έκθεσης Εσωτερικής Ασφάλειας SEDEC, όπου ο Διευθύνων Σύμβουλος της Titra Technology, Αμπντουκαντί Σενέρ, αποκάλυψε ότι η συνεργασία με την Airbus έχει ξεκινήσει εδώ και περίπου 4-5 μήνες.

Στόχος είναι ένα σύνθετο έργο που περιλαμβάνει την προσαρμογή του ελικοπτέρου για προσγείωση σε κινούμενα πλοία, σημειώνει το armyrecognition.com.

Το έργο περιλαμβάνει σημαντική ενοποίηση υλικού και λογισμικού, αξιοποιώντας την τεχνολογία αυτόματου πιλότου της τουρκικής Titra και την τεχνογνωσία της Airbus (της οποίας το 10% ανήκει στη γαλλική κυβέρνηση). Η συνεργασία αναμένεται να αποδώσει ένα λειτουργικό ALPİN ικανό να προσγειώνεται σε πλοία εντός έξι μηνών, που ενδεχομένως θα οδηγήσει σε περαιτέρω κοινά έργα.

Διαβάστε επίσης:

Ένα χάος στην Τουρκία με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν!

Τουρκία: Παρακολουθεί στενά την Ελλάδα μετά το διάβημα της Λιβύης – Αλλάζουν τα δεδομένα της επιστράτευσης!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ελληνοτουρκικά: Γαλλία και Τουρκία συνεργάζονται για drone ελικόπτερο». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ