Αρχική » Γεωστρατηγική

Φρεγάτες: Οι Γάλλοι έμαθαν στην Ερυθρά Θάλασσα αυτό που ήδη ξέρουν οι Έλληνες ναύαρχοι

Οι Γάλλοι διαπίστωσαν στην Ερυθρά Θάλασσα πως τα γαλλικά πληρώματα είναι αδύνατο να μειωθούν.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Γεωστρατηγική
Φρεγάτες: Οι Γάλλοι έμαθαν στην Ερυθρά Θάλασσα αυτό που ήδη ξέρουν οι Έλληνες ναύαρχοι

Φρεγάτες: Οι Γάλλοι έμαθαν στην Ερυθρά Θάλασσα αυτό που ήδη ξέρουν οι Έλληνες ναύαρχοι αναφορικά με τα πληρώματα των πολεμικών πλοίων.

Τον τελευταίο καιρό, λόγω έλλειψης πληρωμάτων παγκοσμίως, έχει ξεκινήσει η συζήτηση για την μείωση του αριθμού των πληρωμάτων στα πολεμικά πλοία.

Μάλιστα οι Βρετανοί σχεδιάζουν να λειτουργήσουν τις Type 32 με 50 άτομα προσωπικό.

Φρεγάτες: Οι Γάλλοι έμαθαν στην Ερυθρά Θάλασσα αυτό που ήδη ξέρουν οι Έλληνες ναύαρχοι

Εκτος από λόγους οικονομίας, καθώς λιγότερο πλήρωμα σημαίνει και λιγότερα έξοδα, το κύριο επιχείρημα αυτών που είναι υπέρ της μείωσης, αφορά στην εξέλιξη της τεχνολογίας, η οποία μπορεί να αντικαταστήσει αρκετές από τις δουλειές του πληρώματος.

Όμως, οι Γάλλοι διαπίστωσαν στην Ερυθρά Θαλασσα πως τα γαλλικά πληρώματα είναι αδύνατο να μειωθούν, καθώς η συνεχείς επιφυλακή λόγω των drone και των πυραύλων των Χούθι, εξαντλεί τα πληρώματα και μειώνει την αποτελεσματικότητά τους.

Έτσι πλέον οι Γάλλοι σκέφτονται την αύξηση κατά 20% των πληρωμάτων στις γαλλικές FREMM, ώστε να φτάσουν τα 140 άτομα.

Διαβάστε επίσης:

Σοκαριστικές λεπτομέρειες για το τέλος του πολέμου στην Ουκρανία από blogger που επικαλείται πληροφορίες από το γραφείο του Ζελένσκι

ΗΠΑ: Σκληρές πιέσεις στον Τζο Μπάιντεν για τη στρατιωτική βοήθεια στο Ισραήλ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φρεγάτες: Οι Γάλλοι έμαθαν στην Ερυθρά Θάλασσα αυτό που ήδη ξέρουν οι Έλληνες ναύαρχοι». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ