Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Rafale: Και ξαφνικά η Τουρκία τους βλέπει όλους να τα αγοράζουν και δεν μπορεί να κάνει τίποτα

Την ίδια ώρα η Τουρκία μένει να... προσπαθεί να φτιάξει ένα αμφιβόλου ποιότητας δικό της μαχητικό.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά
Rafale: Και ξαφνικά η Τουρκία τους βλέπει όλους να τα αγοράζουν και δεν μπορεί να κάνει τίποτα

Rafale: Και ξαφνικά η Τουρκία βλέπει όλο και περισσότερα κράτη κοντά στα σύνορά της ή με κοινά συμφέροντα με την Άγκυρα ή ακόμα και απέναντί της, να αγοράζουν τα γαλλικά μαχητικά και δεν μπορεί να κάνει τίποτα.

Η αγορά από την Ελλάδα των μαχητικών Rafale άνοιξε την… όρεξη σε μία σειρά από κράτη τόσο των Βαλκανίων όσο και της αραβικής χερσονήσου, με τις παραγγελίες και την παραγωγή των Rafale να έχουν πια εκτοξευτεί.

Έτσι, μετά την Ελλάδα, τα Rafale αγόρασαν με μέγα παραγγελία τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (80 F4) καθώς και η Κροατία, (σ.σ. αγοράζει ως απάντηση και η Σερβία), η Ινδονησία, ενώ νωρίτερα είχαν αγοράσει Rafale η Αίγυπτος, το Κατάρ και η Ινδία.

Τα Rafale μπήκαν επίσης στην συζήτηση για την Ελβετία, την Σιγκαπούρη, τη Σαουδική Αραβία, το Ιράκ και τώρα και το Πακιστάν.

Μάλιστα το Πακιστάν θέλει τα Rafale ως απάντηση στα ινδικά Rafale, καθώς ο υπάρχον στόλος του Ισλαμαμπάντ δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τα γαλλικά μαχητικά της Ινδίας.

Και την ίδια ώρα η Τουρκία μένει να… προσπαθεί να φτιάξει ένα αμφιβόλου ποιότητας δικό της μαχητικό, το οποίο δεν έχει καμιά τουρκική τεχνολογία αιχμής επάνω του.

Διαβάστε επίσης:

Φρεγάτες: Οι Γάλλοι έμαθαν στην Ερυθρά Θάλασσα αυτό που ήδη ξέρουν οι Έλληνες ναύαρχοι

ΗΠΑ: Σκληρές πιέσεις στον Τζο Μπάιντεν για τη στρατιωτική βοήθεια στο Ισραήλ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Rafale: Και ξαφνικά η Τουρκία τους βλέπει όλους να τα αγοράζουν και δεν μπορεί να κάνει τίποτα». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ