Αρχική » Γεωστρατηγική

Η Συνθήκη των Πρεσπών θα πέσει από τα Σκόπια – Έγινε το πρώτο βήμα

Η Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα έχει δηλώσει ότι η Συμφωνία των Πρεσπών εγκρίθηκε στα Σκόπια «κατά παράβαση του εθνικού δικαίου».

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Γεωστρατηγική
Η Συνθήκη των Πρεσπών θα πέσει από τα Σκόπια - Έγινε ο πρώτο βήμα

Η Συνθήκη των Πρεσπών θα πέσει από τα Σκόπια και το πρώτο βήμα έγινε, με την επικράτηση του δεξιού αντιπολιτευόμενου κόμματος VMRO-DPMNE.

Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματαη η υποψήφια του VMRO, Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα, προηγείται με ποσοστό 67,5% ενώ ο νυν πρόεδρος Πεντάροφσκι βρίσκεται στο 32,5%.

Η Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα έχει δηλώσει ότι η Συμφωνία των Πρεσπών εγκρίθηκε στα Σκόπια «κατά παράβαση του εθνικού δικαίου».

Η ίδια μάλιστα έχει πολλές φορές τονίσει πως στις δημόσιες δηλώσεις της δεν χρησιμοποιεί ποτέ τον προσδιορισμό Βόρεια Μακεδονία.

Θα μείνουν με την… Συνθήκη στα χέρια οι από εδώ.

πηγή: sportime.gr</strong>

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η Συνθήκη των Πρεσπών θα πέσει από τα Σκόπια – Έγινε το πρώτο βήμα». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ