Αρχική » Γεωστρατηγική

Οι Ταϊλανδοί αποκάλυψαν με τι τεχνολογία οι Τούρκοι φτιάχνουν το KAAN – To ξέρουν οι Αμερικάνοι;

Αλήθεια τι λένε οι Αμερικανοί με το... κοινο μυστικό;

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Εξοπλιστικά Γεωστρατηγική
Οι Ταϊλανδοί αποκάλυψαν με τι τεχνολογία οι Τούρκοι φτιάχνουν το KAAN - To ξέρουν οι Αμερικάνοι;

Οι Ταϊλανδοί αποκάλυψαν πώς οι Τούρκοι φτιάχνουν το νέο μαχητικό τους KAAN και μάλιστα περιμένουν να τους το πουλήσουν οι Τούρκοι αφού δεν θα τους δώσουν οι Αμερικανοί τα F-35.

«Έπαινος από χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά: Οι ΗΠΑ δεν θα μας πουλήσουν F-35, αλλά μπορούμε να αγοράσουμε KAAN από την Τουρκία», τιτλοφορείται δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας STAR.

«Ο λαός της Ταϊλάνδης επαίνεσε το Εθνικό μας Μαχητικό Αεροσκάφος KAAN, τονίζοντας ότι η Τουρκία είναι το μόνο μουσουλμανικό έθνος που μπορεί να παράγει τα δικά του όπλα και είπε: “Η Αμερική δεν θα πουλήσει F-35 στην Ταϊλάνδη. Αλλά νομίζω ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αυτό το τουρκικό προϊόν (KAAN) να πωληθεί στην Ταϊλάνδη. Αν η Ταϊλάνδη θέλει να αγοράσει αυτό το μοντέλο από την Τουρκία, σίγουρα θα μας το πουλήσει γιατί είμαστε φίλοι”, σημειώνεται στο τουρκικό ρεπορτάζ, όπου γίνεται αναφορά στα σχόλια των Ταϊλανδών.

Οι θετικές αντιδράσεις του λαού της Ταϊλάνδης στο επίτευγμα της τουρκικής τεχνολογίας αεροσκαφών 5ης γενιάς τράβηξαν την προσοχή. Ο εκφωνητής, που διάβασε το μήνυμα των Ταϊλανδών, είπε ότι είναι περήφανοι για την επιτυχία των Τούρκων και είπε: «Θα συνεχίσουμε να σας ακολουθούμε με περηφάνια».

Οι Ταϊλανδοί αποκάλυψαν με τι τεχνολογία οι Τούρκοι φτιάχνουν το KAAN – To ξέρουν οι Αμερικάνοι;

«Στα σχόλια, υπογραμμίστηκε ότι η Τουρκία είναι η πρωτοπόρος και η μόνη μουσουλμανική χώρα στην παραγωγή των δικών της όπλων. Υπήρχαν και άνθρωποι που έλεγαν ότι οι ΗΠΑ έκαναν λάθος που δεν έδωσαν F-35 στην Τουρκία. Αναφέρθηκε ότι η Τουρκία δεν θα χρειάζεται πλέον να αγοράζει πολεμικά αεροσκάφη από κανέναν», υπογραμμίζεται.

Οι Ταϊλανδοί τόνισαν ότι η Τουρκία θα γίνει πλέον μια αυτάρκης χώρα σε αυτόν τον τομέα.

Οι ακόλουθες εκφράσεις χρησιμοποιήθηκαν στα σχόλια που έγιναν για το KAAN:

– Η Αμερική δεν θα πουλήσει F-35 στην Ταϊλάνδη. Αλλά νομίζω ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αυτό το τουρκικό προϊόν (KAAN) να πωληθεί στην Ταϊλάνδη. Γιατί επένδυσαν πολλά για να το αναπτύξουν. Επιπλέον, δεδομένου ότι πολλά εξαρτήματα του F-35 κατασκευάζονταν στην Τουρκία πριν αποβληθεί από το πρόγραμμα, οι Τούρκοι έχουν την τεχνολογία να παράγουν ορισμένα από τα εξαρτήματά του.

Αλήθεια τι λένε οι Αμερικανοί με το… κοινο μυστικό ότι οι Τούρκοι χρησιμοποιούν την τεχνογνωσία των ΗΠΑ για να παράγουν τα δικά τους μαχητικά;

Διαβάστε επίσης:

Nexter: Πρόταση για πώληση στην Ελλάδα 120 μεταχειρισμένων VBCI, προερχόμενων από τις «εφεδρείες» του Γαλλικού Στρατού

Η Ελλάδα θα παραδώσει S-300 και Tor-M1 στην Ουκρανία μετά τον πύραυλο κοντά στον Μητσοτάκη;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οι Ταϊλανδοί αποκάλυψαν με τι τεχνολογία οι Τούρκοι φτιάχνουν το KAAN – To ξέρουν οι Αμερικάνοι;». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ