Αρχική » Γεωστρατηγική

Η Ελλάδα θα παραδώσει S-300 και Tor-M1 στην Ουκρανία μετά τον πύραυλο κοντά στον Μητσοτάκη;

«Αυτή η επαναξιολόγηση αποτελεί σημείο καμπής μετά την έκρηξη ενός ρωσικού πύραυλου μόλις 500 μέτρα μακριά από την αυτοκινητοπομπή που μετέφερε τον Έλληνα Πρωθυπουργό».

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά Γεωστρατηγική
Η Ελλάδα θα παραδώσει S-300 και Tor-M1 στην Ουκρανία μετά τον πύραυλο κοντά στον Μητσοτάκη;

Η Ελλάδα θα παραδώσει S-300 και Tor-M1 στην Ουκρανία, υποστηρίζει το armyrecognition.com, τονίζοντας ότι η Αθήνα επανεξετάζει σοβαρά το συγκεκριμένο ενδεχόμενο.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, το ενδεχόμενο της παράδοσης των ρωσικής κατασκευής S-300 PMU1 και Tor-M1 στην Ουκρανία επανεξετάζεται «μετά από ρωσικό στρατιωτικό χτύπημα που σημειώθηκε κοντά στον πρωθυπουργό της Ελλάδας κατά τη διάρκεια επίσκεψης του στην Ουκρανία».

«Αυτή η επαναξιολόγηση αποτελεί ένα σημείο καμπής μετά την έκρηξη ενός ρωσικού πύραυλου μόλις 500 μέτρα μακριά από την αυτοκινητοπομπή που μετέφερε τον Έλληνα Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Ουκρανό πρωθυπουργό Βολοντιμίρ Ζελένσκι στην Οδησσό της Ουκρανίας, στις 6 Μαρτίου 2024», σημειώνεται.

Διαβάστε επίσης:

Nexter: Πρόταση για πώληση στην Ελλάδα 120 μεταχειρισμένων VBCI, προερχόμενων από τις «εφεδρείες» του Γαλλικού Στρατού

Η πολύ καλή εξέλιξη με τους Aster που αφορά και την Ελλάδα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η Ελλάδα θα παραδώσει S-300 και Tor-M1 στην Ουκρανία μετά τον πύραυλο κοντά στον Μητσοτάκη;». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ