Αρχική » Διεθνή

Ισραήλ: Οι Ισραηλινοί ετοιμάζονται για κάτι πολύ μεγάλο – Ποια οδηγία έδωσαν στους πολίτες

Ξεκάθαρη οδηγία πως κάτι μεγάλο θα συμβεί σύντομα.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Γεωστρατηγική Διεθνή
Ισραήλ: Οι Ισραηλινοί ετοιμάζονται για κάτι πολύ μεγάλο - Ποια οδηγία έδωσαν στους πολίτες

Ισραήλ: Οι Ισραηλινοί ετοιμάζονται για κάτι πολύ μεγάλο, που ίσως δεν έχουμε ξαναδεί.

Οι εξελίξεις στο Ισραήλ είναι δραματικές, με τους Ισραηλινούς να απαντούν με συνεχείς βομβαρδισμούς στη Λωρίδα της Γάζας στην επίθεση της Χαμάς εντός του Ισραήλ, που είχε ως αποτέλσμα πάνω από 900 (σ.σ. σύμφωνα με ενεπιβεβαίωτες πληροφορίες) πολίτες να χάσουν τη ζωή τους.

Μάλιστα η Χαμάς συνέλαβε και πάνω από 100 (σ.σ. ο αριθμός ανεβαίνει στους 130 από παλαιστινιακές πηγές) ομήρους, μεταξύ των οποίων γυναίκες, ηλικιωμένοι και παιδιά, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στη Γάζα.

Ισραήλ: Οι Ισραηλινοί ετοιμάζονται για κάτι πολύ μεγάλο – Ποια οδηγία έδωσαν στους πολίτες

Το βράδυ της Δευτέρας, οι Ένοπλες Δυνάμεις του Ισραήλ (IDF) ενημέρωσαν τους πολίτες να ετοιμάσουν προμήθειες για τουλάχιστον τρεις ημέρες, διάστημα στο οποίο θα χρειαστεί να μείνουν κλεισμένοι στα καταφύγια.

Πρόκειται, σύμφωνα με τοπικά μέσα, για μία ξεκάθαρη προετοιμασία των Ισραηλινών για κάτι μεγάλο.

Πάντως ήδη έχει δοθεί εντολή στους Ισραηλινούς να προετοιμαστούν για χερσαίες επιχειρήσεις εντός της Λωρίδας της Γάζας, με μεγάλο αριθμό στρατευμάτων και αρμάτων να βρίσκονται στην περιοχή.

Νωρίτερα την Δευτέρα, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπένζαμιν Νετανιάχου, σε νέα του δήλωση τόνισε πως «δεν θα αφήσουμε λιθαράκι», συμπληρώνοντας ότι «αυτό που θα συμβεί στη Χαμάς θα είναι τρομακτικό».

Σύμφωνα με τη δήλωση του γραφείου του Ισραηλινού πρωθυπουργού, το μήνυμα Νετανιάχου δόθηκε στη συνάντηση με τους δημάρχους των νότιων παραμεθόριων ισραηλινών πόλεων με τη Λωρίδα της Γάζας, απ’ όπου ξεκίνησαν οι επιθέσεις της Χαμάς.

Διαβάστε επίσης:

Νετανιάχου: Η απάντησή μας στη Χαμάς θα αλλάξει εντελώς τη Μέση Ανατολή – Δεν θα αφήσουμε λιθαράκι

Νετανιάχου: Πολίτες του Ισραήλ είμαστε σε πόλεμο – Ενεργοποίησε το άρθρο 40 – O πόλεμος θα πάρει καιρό

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ισραήλ: Οι Ισραηλινοί ετοιμάζονται για κάτι πολύ μεγάλο – Ποια οδηγία έδωσαν στους πολίτες». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ