Αρχική » Γεωστρατηγική

Στέλνει πλοία στην Ανατολική Μεσόγειο η Κίνα

«Τα κινεζικά κρατικά μέσα ενημέρωσης ανακοίνωσαν ότι μια ειδική ομάδα πολεμικών πλοίων αναχώρησε από το Μουσκάτ».

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Γεωστρατηγική Διεθνή
Στέλνει πλοία στην Ανατολική Μεσόγειο η Κίνα

Στέλνει πλοία στην Ανατολική Μεσόγειο η Κίνα, σύμφωνα με το Sputnik International.

«Η 44η ναυτική ομάδα συνοδείας του Κινεζικού Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού διεξάγει κοινές ασκήσεις με το ναυτικό του Ομάν με πολεμικά πλοία στην περιοχή από τον Μάιο. Μεταξύ των πλοίων, ένα αντιτορπιλικό κατευθυνόμενων πυραύλων, ένα πλοίο εφοδιασμού και μια φρεγάτα», σημειώνεται.

«Τα κινεζικά κρατικά μέσα ενημέρωσης ανακοίνωσαν ότι μια ειδική ομάδα πολεμικών πλοίων αναχώρησε από το Μουσκάτ, την πρωτεύουσα του Σουλτανάτου του Ομάν στη νοτιοανατολική ακτή της αραβικής χερσονήσου, το Σάββατο για να κατευθυνθούν προς έναν απροσδιόριστο προορισμό», σημειώνει η τουρκική cumhuriyet.com.

Η Κίνα έστειλε ένα αντιτορπιλικό τύπου «052D» στην περιοχή τον Μάιο για να εκκενώσει περισσότερους από χίλιους Κινέζους, Βραζιλιάνους και Πακιστανούς από το Σουδάν.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στέλνει πλοία στην Ανατολική Μεσόγειο η Κίνα». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ