Αρχική » Γεωστρατηγική

Θρίλερ με γαλλική άσκηση στην παράνομη τουρκική Γαλάζια Πατρίδα – Εξέδωσαν αντι-ΝΑVTEX οι Τούρκοι

Οι Γάλλοι, με την άσκηση αυτή ουσιαστικά ακυρώνουν την παράνομη τουρκική Γαλάζια Πατρίδα.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Γεωστρατηγική
Θρίλερ με γαλλική άσκηση στη Γαλάζια Πατρίδα - Ζήτησαν άδεια από τους Τούρκους οι Γάλλοι;

Θρίλερ με γαλλική άσκηση στην παράνομη τουρκική Γαλάζια Πατρίδα, για την οποία εξέδωσε αντιNAVTEX o μη εξουσιοδοτημένος τουρκικός σταθμός ΝΑNTEX της Αττάλεια.

Η γαλλική άσκηση γίνεται στο σημείο που ενώνονται οι ΑΟΖ Ελλάδας και Κύπρου και θα συμμετέχει και το γαλλικό αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle με τα Rafale που μεταφέρει.

Το γαλλικό Πολεμικό Ναυτικό θα κάνει την άσκηση εντός των ορίων της παράνομης τουρκικής Γαλάζιας Πατρίδας, στην περιοχή της κυπριακής ΑΟΖ και κοντά στο σημείο που ενώνεται με την ελληνική ΑΟΖ.

Η δημιουργία του αφηγήματος της τουρκικής Γαλάζιας Πατρίδας αυτό τον σκοπό είχε. Να μην ενωθούν οι ΑΟΖ Ελλάδας και Κύπρου.

Θρίλερ με γαλλική άσκηση στη Γαλάζια Πατρίδα – Ζήτησαν άδεια από τους Τούρκους οι Γάλλοι;

Η ύπαρξη ΑΟΖ στο Καστελόριζο, πράγμα φυσικό κατά το διεθνές δίκαιο και η ύπαρξη στην περιοχή του νησιωτικού συμπλέγματος της Μεγίστης, το οποιό περιλαμβάνει εκτός από το Καστελόριζο (Μεγίστη) και τα νησάκια – βραχονησίδες Άγιος Γεώργιος, Αγριέλαια, Μεγάλο Μαύρο Ποϊνί, Μικρό Μαύρο Ποϊνί, Πολύφαδος ένα, Πολύφαδος δύο, Ρω, Στρογγυλή, Ψωμί, Ψωραδιά, ουσιαστικά είναι το μυστικό για την ένωση της ελληνικής και της κυπριακής ΑΟΖ.

Η άσκηση του γαλλικού ναυτικού (με πραγματικά πυρά) θα πραγματοποιηθεί από τις 08 Δεκεμβρίου έως και τις 09 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε επίσης:

Rafale: Τρόμος από Τουρκία μέχρι Ιράν για τα γαλλικά μαχητικά

Ελληνοτουρκικά: Νέα ολομέτωπη επίθεση Ακάρ – «Να ξυπνήσουν οι Έλληνες»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θρίλερ με γαλλική άσκηση στην παράνομη τουρκική Γαλάζια Πατρίδα – Εξέδωσαν αντι-ΝΑVTEX οι Τούρκοι». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ