Αρχική » Οικονομία

Νέα Αγχίαλος: Απομακρύνονται όλα τα F16 – Κίνδυνος να σκάσουν βόμβες και πύραυλοι

Στις αποθήκες υπάρχουν βόμβες 1000 και 2000 λιβρών και πύραυλοι ΗΑΑRM.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Οικονομία
Νέα Αγχίαλος: Απομακρύνονται όλα τα F16 - Κίνδυνος να σκάσουν βόμβες και πύραυλοι

Νέα Αγχίαλος: Απομακρύνονται όλα τα F16 καθώς από την φωτιά υπάρχει ο κίνδυνος να σκάσουν βόμβες και πύραυλοι που φυλάσσονται.

Κίνδυνος για την 111 Πτέρυγα Μάχης, η οποία εκκενώνεται από F16 μετά τις εκρήξεις σε αποθήκες πυρομαχικών της Πολεμικής Αεροπορίας στην περιοχή.

Στην 111 Πτέρυγα Μάχης φιλοξενούνται περίπου 70 μαχητικά αεροσκάφη τύπου F-16 ενώ στις αποθήκες υπάρχουν βόμβες 1000 και 2000 λιβρών και πύραυλοι ΗΑΑRM.

Kαταστροφές σε τζαμαρίες σπιτιών και καταστημάτων από τις εκρήξεις την ώρα που φουσκωτά απομακρύνουν κόσμο μέσω θαλάσσης στην παραλία Αγχιάλου.

πηγή: sportime.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νέα Αγχίαλος: Απομακρύνονται όλα τα F16 – Κίνδυνος να σκάσουν βόμβες και πύραυλοι». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ