Αρχική » Διεθνή

Οι φωτιές και στην Ελλάδα φέρνουν σημαντικές εξελίξεις με τα Canadair

Τι θα συμβεί με τα Canadair.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Εξοπλιστικά Διεθνή
Οι φωτιές και στην Ελλάδα φέρνουν σημαντικές εξελίξεις με τα Canadair

Οι φωτιές και στην Ελλάδα φέρνουν σημαντικές εξελίξεις με τα Canadair, ο στόλος των οποίων γερνάει σε όλη την Ευρώπη.

Οι πολλές φωτιές στην Ευρώπη, μεταξύ των οποίων και στην Ελλάδα, «ανοίγουν μια νέα αγορά για μελλοντικά πυροσβεστικά αεροσκάφη», σημειώνει η γαλλική La Tribune.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι Hynaero και Bordeaux Technowest προετοιμάζουν τα Fregate-F100, για την κατασκευή των οποίων θα απαιτηθούν 800 εκατομμύρια ευρώ, με στόχο τα νέα αροσκάφη να διαδεχθούν τα διάσημα Canadair.

Fregate-F100 της Hynaero θα έχουν χωρητικότητα νερού άνω των δέκα τόνων, σε σύγκριση με τους έξι τόνους νερού που χωρούν τα Canadair.

Οι φωτιές και στην Ελλάδα φέρνουν σημαντικές εξελίξεις με τα Canadair

Τόσο σε γαλλικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, η ευαισθητοποίηση υπάρχει, τονίζεται στο ρεπορτάζ, ενώ ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στον χαμό των δύο Ελλήνων χειριστών κατά την διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς στην Κάρυστο.

«Είναι επιτακτική ανάγκη να εκσυγχρονιστούν, να ανανεωθούν και να επεκταθούν οι εναέριοι πόροι για την καταπολέμηση μεγάλων πυρκαγιών», τονίζεται.

«Το αντικείμενο δεν είναι η κατασκευή των πυροσβεστικών αεροσκαφών του μέλλοντος, αλλά ενός αεροσκάφους που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες των σημερινών και των αυριανών χειριστών. Ένα αεροσκάφος μίας αποστολής για την καταπολέμηση των δασικών πυρκαγιών με σύγχρονες αλλά αποδεδειγμένες τεχνολογίες», αναφέρει ο Ντέιβιντ Πινσέ της Hynaero.

Διαβάστε επίσης:

Τουρκία: ΣΟΚ στη Δύση: Ο Ερντογάν θέλει φανατικά να αποκτήσει πυρηνικά όπλα με την βοήθεια του Πακιστάν – Το σχέδιο που αποκαλύπτουν οι Ρώσοι

Φυσικά και είναι απαραίτητα τα Canadair όπως και τα εξοπλιστικά προγράμματα!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οι φωτιές και στην Ελλάδα φέρνουν σημαντικές εξελίξεις με τα Canadair». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ