Αρχική »

Φωτιά: Από πτώση drone SARISA ξέσπασε η πυρκαγιά στα Γλυκά Νερά;

Μάλιστα η φωτιά εντοπίστηκε από άλλο drone της πυροσβεστικής.

Διονύσης Αντωνέλλος Uncategorized
Φωτιά: Από πτώση drone SARISA ξέσπασε η πυρκαγιά στα Γλυκά Νερά;

Φωτιά: Από πτώση drone ξέσπασε η πυρκαγιά στα Γλυκά Νερά, με την άμεση κινητοποίηση των αρχών να αποτρέπει τα χειρότερα.

Μάλιστα η φωτιά εντοπίστηκε από άλλο drone της πυροσβεστικής.

Το drone που φέρεται να προκάλεσε την φωτιά ήταν ένα ελληνικής κατασκευής drone SARISA , το οποίο μπορεί να είναι εξοπλισμένο με ρουκέτες ενώ ενδιαφέρει και τον Ελληνικό Στρατό.

Φωτιά: Από πτώση drone SARISA ξέσπασε η πυρκαγιά στα Γλυκά Νερά;

Το SARISA SRS-1A που βλέπουμε στην κεντρική φωτογραφία, από το σημείο στα Γλυκά Νερά, μπορεί να φέρει μια ή δυο ρουκέτες HYDRA 70.

Η ελληνική S.A.S που κατασκευάζει τα SARISA έχει έδρα στα Γλυκά Νερά ενώ οι αρχές προχώρησαν σε τέσσερις προσαγωγές για τη φωτιά.


Nα σημειωθεί πως το ελληνικό drone παρουσιάστηκε το 2021 στην έκθεση DEFEA ενώ φέτος συμμετέχει στη Eurosatory 2024 στο Παρίσι.

Τονίζεται την 1η Ιουλίου η SAS Technology φιλοξένησε 19 ακολούθους Άμυνας από 14 χώρες, στους οποίους και παρουσιάστηκαν τα ελληνικά UAV μας ενώ ακολούθησε ξενάγηση και δεξίωση.

Μάλιστα η εταιρεία Thales άνοιξε μια νέα γραμμή συναρμολόγησης στο Βέλγιο για να υποστηρίξει την πενταπλάσια αύξηση στην παραγωγή πυραύλων καθοδηγούμενων με λέιζερ 70 mm, με την ελληνική S.A.S. να ευχαριστεί την Thales Belgium για την συγκεκριμένη κίνηση.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιά: Από πτώση drone SARISA ξέσπασε η πυρκαγιά στα Γλυκά Νερά;». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ