Αρχική » Viral

Χειμάρρα: Τους έδωσαν τίτλους ιδιοκτησίας μόνο για τα σπίτια και όχι για τα οικόπεδά που αυτά βρίσκονται

Την αρχική... χαρά των κατοίκων διαδέχτηκε η απογοήτευση.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Γεωστρατηγική Viral
Χειμάρρα: Τους έδωσαν τίτλους ιδιοκτησίας μόνο για τα σπίτια και όχι για τα οικόπεδά που αυτά βρίσκονται

Άλλη μία επικοινωνιακή φούσκα ήταν τελικά η απόδοση τίτλων ιδιοκτησίας σε κατοίκους της Χειμάρρας, από τον ίδιο παρακαλώ τον Έντι Ράμα (σ.σ. τουλάχιστον οι 100 πρώτοι πήραν τους τίτλους από τον ίδιο τον Ράμα).

Ο Αλβανός πρωθυπουργός πήγε πριν από λίγες μέρες σε συγκέντρωση στην Χειμάρρα, όπου ήταν αναγκαστική η παρουσία όσων ήθελαν να λάβουν τους τίτλους ιδιοκτησίας των σπιτιών τους.

Όμως την αρχική… χαρά των κατοίκων διαδέχτηκε η απογοήτευση όταν διαπίστωσαν πως οι τίτλοι ιδιοκτησίας αφορούσαν μόνο στο σπίτι – οίκημα τους και όχι στο οικόπεδο που αυτό είναι χτισμένο.

Άλλο ένα… κόλπο Ράμα, που βρίσκει και τα κάνει στη Χειμάρρα, καθώς κανείς δεν ασχολείται (σ.σ. ΚΑΝΕΙΣ όμως) ουσιαστικά με τα προβλήματα της περιοχής.

Διαβάστε επίσης:

Χειμάρρα: Απίστευτο περιστατικό – Ο Ράμα ρώτησε Χειμαριώτες να του πουν αν υπάρχει κανείς που έχασε την περιουσία του και όταν πήγε να μιλήσει ένας πολίτης τον πήραν σηκωτό

Χειμάρρα: Μπαζώνουν ανενόχλητοι την μοναδική ελεύθερη παραλία και απλά είναι προεκλογικός αγώνας για τις… ευρωεκλογές

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χειμάρρα: Τους έδωσαν τίτλους ιδιοκτησίας μόνο για τα σπίτια και όχι για τα οικόπεδά που αυτά βρίσκονται». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ