Αρχική » Viral

Martin-Baker: Διαφήμιση έκαναν το ατύχημα στην Τανάγρα με το ελληνικό Mirage 2000-5

«Σήμερα, πιλότος της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας εκτινάχθηκε επιτυχώς στην Αεροπορική Βάση Τανάγρας από αεροσκάφος Mirage 2000-5 με κάθισμα Martin-Baker F10QA».

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Viral
Martin-Baker: Διαφήμιση έκαναν το ατύχημα στην Τανάγρα με το ελληνικό Mirage 2000-5

Διαφήμιση έκαναν στα social media οι άνθρωποι της Martin-Baker την σωτήρια εκτίναξη της Ελληνίδας πιλότου του Mirage 2000-5 που δεν κατάφερε να προσγειωθεί ασφαλώς στην Τανάγρα, λόγω προβλημάτων στα φρένα.

«Σήμερα, πιλότος της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας εκτινάχθηκε επιτυχώς στην Αεροπορική Βάση Τανάγρας από αεροσκάφος Mirage 2000-5 με κάθισμα Martin-Baker F10QA», αναφέρει στον λογαριασμό της στο Twitter η εταιρεία.

«Συνολικά έχουν σωθεί 7.724 ζωές», υπογραμμίζει στο μήνυμά της η Martin-Baker, με φόντο την χρήση συνολικά των εκτινασσόμενων καθισμάτων.

Διαβάστε επίσης:

Χειμάρρα: Τους έδωσαν τίτλους ιδιοκτησίας μόνο για τα σπίτια και όχι για τα οικόπεδά που αυτά βρίσκονται

Τούρκοι: Η Ελλάδα θα πάρει συνολικά 350 Bradley M2A2 και θα τα αναβαθμίσει στα πρότυπα M2A3 ή M2A4

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Martin-Baker: Διαφήμιση έκαναν το ατύχημα στην Τανάγρα με το ελληνικό Mirage 2000-5». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ