Αρχική » Viral

Επιστήμονες βρήκαν την χαμένη Ήπείρο που ψάχνουν εδώ και 400 χρόνια;

Μόνο το 6% της γης παρέμεινε στην επιφάνεια.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Διεθνή Viral
Επιστήμονες βρήκαν την χαμένη Ήπείρο που ψάχνουν εδώ και 400 χρόνια;

Επιστήμονες βρήκαν την χαμένη Ήπείρο που ψάχνουν εδώ και 400 χρόνια και ξεκίνησαν οι έρευνες;

Οι χάρτες σε όλο τον κόσμο μπορεί να χρειαστεί να ξανασχεδιαστούν, μετά τελικά την ύπαρξη της «χαμένης ηπείρου», «η οποία αποτελεί αντικείμενο συζήτησης εδώ και 400 χρόνια».

Η Ζηλανδία μάλιστα θεωρείται τμήμα της χαμένης Ηπείρου η οποία νομαζόταν Γκοντβάνα και περιλάμβανε την Ανατολική Αυστραλία και τη Δυτική Ανταρκτική.

Επιστήμονες βρήκαν την χαμένη Ήπείρο που ψάχνουν εδώ και 400 χρόνια;

Οι λόγοι για τον χωρισμό της Ζηλανδίας από την Γκοντβάνα δεν έχουν διερευνηθεί επίσημα από τους επιστήμονες μέχρι σήμερα, διότι η ύπαρξη μιας τέτοιας ηπείρου δεν ήταν αποδεκτή.

Όταν η χερσαία μάζα άρχισε να βυθίζεται, μόνο το 6% της γης παρέμεινε στην επιφάνεια. Συνολικά, τα υπόλοιπα 1,89 εκατομμύρια τετραγωνικά μίλια βρίσκονται αυτή τη στιγμή κάτω από το νερό.

Διαβάστε επίσης:

Πόλεμος Ελλάδα – Τουρκία το 2027; – Τι λέει γαλλικό περιοδικό!

Η Τουρκία στέλνει τουρκικά πολεμικά πλοία στα λιμάνια των Κατεχόμενων

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επιστήμονες βρήκαν την χαμένη Ήπείρο που ψάχνουν εδώ και 400 χρόνια;». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ