Αρχική » Viral

Έρχεται μήνυση κατά Ερντογάν για τους νεκρούς από τους σεισμούς στην Τουρκία;

Στη μήνυση θα υποστηρίζεται ότι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και οι υπόλοιποι ύποπτοι διέπραξαν «11 διαφορετικά εγκλήματα».

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Διεθνή Viral
Έρχεται μήνυση κατά Ερντογάν για τους νεκρούς από τους σεισμούς στην Τουρκία

Έρχεται μήνυση κατά του Τούρκου προέδρου, Ρετζεπ Ταγίπ Ερντογάν καθώς και υπουργών του για τους νεκρούς από τους σεισμούς στην Τουρκία, μετά από κινήσεις ομάδα Τούρκων δικηγόρων;

Το αίτημα για νομικές ευθύνες είναι κατά υπουργών, κυβερνητών, δημάρχων και εργολάβων, συμπεριλαμβανομένου του προέδρου της Τουρκιάς, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και του Διευθυντή Επικοινωνιών Φαχρετίν Αλτούν, ισχυριζόμενοι ότι είναι υπεύθυνοι για την απώλεια ζωών στους σεισμούς που έπληξαν το Καχραμανμαράς και 10 επαρχίες.

Στην επερχόμενη μήνυση θα υποστηρίζεται ότι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και οι υπόλοιποι ύποπτοι διέπραξαν «11 διαφορετικά εγκλήματα».

Ερχεται μήνυση κατά Ερντογάν για τους νεκρούς από τους σεισμούς στην Τουρκία

Συνολικά 61 είναι οι δικηγόροι που στρέφουν τα βέλη τους και προς τον Τούρκο πρόεδρο.

Ο πρόεδρος Ερντογάν κατηγορείται ότι «καταφεύγει στη μοιρολατρία», λέγοντας για τον σεισμό πως «είναι πράγματα που είναι στο σχέδιο της μοίρας» ενώ κατηγορείται επίσης για «εσκεμμένη αμέλεια», «παραμέληση εποπτικού καθήκοντος», «κατάχρηση καθήκοντος», «απειλή», «ύβρις» , «μπλοκάρισμα επικοινωνίας» και ζητείται η διεξαγωγή έρευνας εναντίον τόσο του ίδιου όσο και των υπολοίπων κατηγορουμένων.

Στην αίτηση τους οι Τούρκοι δικηγόροι ζήτησαν να διεξαχθεί έρευνα κατά του Τούρκου Προέδρου, υπουργών, περιφερειαρχών, δημάρχων και άλλων επωνύμων και να υποβληθεί δημόσια μήνυση.

Διαβάστε επίσης:

Αυτή η φωτογραφία είναι από την Τουρκία – Η φωτογραφία είναι πολύ τρομακτική

Τα ροζ video της Πολωνής που δηλώνει πως είναι η Madeleine McCann μπερδεύουν την υπόθεση

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έρχεται μήνυση κατά Ερντογάν για τους νεκρούς από τους σεισμούς στην Τουρκία;». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ