Αρχική » Viral

Τουρκία: Μια τρομακτική προειδοποίηση για την Μερσίνα και τους σεισμούς

Οι δύο μεγάλοι σεισμοί 6,4 και 5,8 της Δευτέρας που σημειώθηκαν στο Χατάι έγιναν αισθητοί έντονα στην Μερσίνα.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Διεθνή Viral
Τουρκία: Μια τρομακτική προειδοποίηση για την Μερσίνα και τους σεισμούς

Τουρκία: Μια τρομακτική προειδοποίηση για την Μερσίνα και τους σεισμούς από τον Τούρκο εκπρόσωπο του Επιμελητηρίου Γεωλόγων Μηχανικών.

Σύμφωνα με τον Ερκάν Ντεμίρ, περισσότερο «από το μισό κτιριακό απόθεμα της πόλης αποτελείται από κτίρια ηλικίας άνω των 40 ετών», με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν.

Οι δύο μεγάλοι σεισμοί 6,4 και 5,8 της Δευτέρας που σημειώθηκαν στο Χατάι έγιναν αισθητοί έντονα στην Μερσίνα και ειδικά για όσουν Τούρκους ζουν σε πολυώροφα κτίρια, «αν και η Μερσίνα απέχει 300 χιλιόμετρα από τον σεισμό» ανέφερε.

Τουρκία: Μια τρομακτική προειδοποίηση για την Μερσίνα και τους σεισμούς

«Είναι μια πόλη χτισμένη πάνω σε προσχώσεις. Στην ακτογραμμή χτίζονται τεράστια κτίρια. Περιοχές όπου υπάρχει κίνδυνος ρευστοποίησης και όπου δεν πρέπει να χτιστούν πολυώροφα κτίρια», είπε ο Ερκάν Ντεμίρ, κρούονας τον κώδωνα του κινδύνου.

Την ίδια ώρα, έρχεται αίτημα για νομικές ευθύνες είναι κατά υπουργών, κυβερνητών, δημάρχων και εργολάβων, συμπεριλαμβανομένου του προέδρου της Τουρκιάς, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και του Διευθυντή Επικοινωνιών Φαχρετίν Αλτούν, ισχυριζόμενοι ότι είναι υπεύθυνοι για την απώλεια ζωών στους σεισμούς που έπληξαν το Καχραμανμαράς και 10 επαρχίες.

Στην επερχόμενη μήνυση από 61 Τούρκους δικηγόρους θα υποστηρίζεται ότι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και οι υπόλοιποι ύποπτοι διέπραξαν «11 διαφορετικά εγκλήματα».

Διαβάστε επίσης:

Αυτή η φωτογραφία είναι από την Τουρκία – Η φωτογραφία είναι πολύ τρομακτική

Τα ροζ video της Πολωνής που δηλώνει πως είναι η Madeleine McCann μπερδεύουν την υπόθεση

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Μια τρομακτική προειδοποίηση για την Μερσίνα και τους σεισμούς». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ