Αρχική » Viral

Έρχονται φρεγάτες με μόνο 50 μέλη πλήρωμα

Θα βασιστούν σε τεχνολογικές εξελίξεις που αναπτύχθηκαν τα τελευταία χρόνια.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Διεθνή Viral
Έρχονται φρεγάτες με μόνο 50 μέλη πλήρωμα

Έρχονται φρεγάτες με μόνο 50 μέλη πλήρωμα καθώς η υπόλοιπη… δουλειά θα γίνεται από drone τεχνολογία.

Μιλώντας για το σχεδιασμό της μελλοντικής φρεγάτας Type 32 του Βασιλικού Ναυτικού, ο Τζον Χόουϊ, διευθυντής εσωτερικών υποθέσεων στα Babcock Shipyards, είπε ότι η εταιρεία σκοπεύει να μειώσει στο μισό το πλήρωμα της φρεγάτας σε σύγκριση με τη φρεγάτα Type 31, από την οποία θα προέλθει και η οποία πρέπει να αντικαταστήσει μέρος των ανθυποβρυχιακών φρεγατών τύπου 23.

Έρχονται φρεγάτες με μόνο 50 μέλη πλήρωμα

«Για να το επιτύχουν αυτό, οι Βρετανοί μηχανικοί θα βασιστούν στις πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις, ιδίως όσον αφορά τα αυτόνομα πλοία, για να αναλάβουν τις λειτουργίες μέρους του πληρώματος», σημειώνει το meta-defense.fr.

Oι Άγγλοι πιστεύουν ότι έως το 2035 θα έχουν καταφέρει να φτιάξουν φρεγάτες με 50 μέλη πληρώματος καθώς και να δημιουργήσουν πλήρως ρομποτικά πλοία.

Οι φρεγάτες τύπου 23 Duke-class, οι οποίες θα αντικατασταθούν από τη φρεγάτα Type 32 στο Βασιλικό Ναυτικό, έχουν πλήρωμα 185 μελών.

Διαβάστε επίσης:

TRT: Η Ουκρανία θέλει να αγοράσει τουρκικά μαχητικά Kaan

Ελληνοτουρκικά: Η εξέλιξη που δείχνει πως η Τουρκία θα πάρει τελικά F35 και μπορεί πιο γρήγορα και από την Ελλάδα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έρχονται φρεγάτες με μόνο 50 μέλη πλήρωμα». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ