Αρχική » Featured

Rafale: Σε άσκηση έγινε αυτό που φοβούνται Τουρκία και Πακιστάν

Αυτό είναι άλλος ένας πονοκέφαλος για Τούρκους και Πακιστανούς.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Διεθνή
Rafale: Σε άσκηση έγινε αυτό που φοβούνται Τουρκία και Πακιστάν

Rafale: Σε άσκηση έγινε αυτό που φοβούνται Τουρκία και Πακιστάν με τα γαλλικά μαχητικά που έχει πλέον και η Ελλάδα.

Η περιοχή Ποκχάν της Ινδίας κοντά στα σύνορα με το Πακιστάν, έγινε θέατρο ισχυρών εκρήξεων, όταν η ινδική Πολεμική Αεροπορία παρουσίασε τις επιθετικές της ικανότητες μέσω άσκησης μεγάλης ισχύος, με την συμμετοχή περισσοτέρων από 120 αεροσκαφών.

Την παράσταση έκλεψαν τα ινδικά Rafale, καταστρέφοντας τους εναέριους στόχους τους με έναν μόνο πύραυλο αέρος-αέρος πέρα ​​από την οπτική εμβέλεια ενώ τράβηξαν υψηλής πιστότητας αναγνωριστικές εικόνες της περιοχής.

Αυτό είναι άλλος ένας πονοκέφαλος για Τούρκους και Πακιστανούς, αφού τα Rafale μπορούν να δημιουργούν τρισδιάστατους χάρτες εδάφους για πλοήγηση ή στοχοποίηση σε πραγματικό χρόνο, ανοίγοντας τον δρόμο για πλήρη καταστροφή υποδομών και εγκαταστάσεων.

Διαβάστε επίσης:

TRT: Η Ουκρανία θέλει να αγοράσει τουρκικά μαχητικά Kaan

Έρχονται φρεγάτες με μόνο 50 μέλη πλήρωμα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Rafale: Σε άσκηση έγινε αυτό που φοβούνται Τουρκία και Πακιστάν». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ