Αρχική » Viral

Κίνα: Σοκαριστικο βίντεο με άνδρες να προσπαθούν να κάνουν ραπίντ τεστ από τον πρωκτό σε γυναίκα (προσοχή σκληρές εικόνες)

Πολλοί άνθρωποι στην Κίνα περνούν απάνθρωπες συνθήκες διαβίωσης, σε μία πραγματικότητα που πλέον πολλές φορές μοιάζει με κόλαση.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Διεθνή Viral
Κίνα: Σοκαριστικο βίντεο με άνδρες να προσπαθούν να κάνουν σελφ τεστ από τον πρωκτό σε γυναίκα (προσοχή σκληρές εικόνες)

Κίνα: Σοκαριστικό βίντεο με άνδρες να προσπαθούν να κάνουν ραπίντ τεστ από τον πρωκτό σε γυναίκα καθώς στην Κίνα υποστηρίζουν πως αυτός o τρόπος είναι το πιο σίγουρο τεστ.

Εκατοντάδες Κινέζοι έχουν βγει στους δρόμους τις τελευταίες μέρες, μην αντέχοντας άλλο την πολιτική των μηδενικών κρουσμάτων κορονοϊού που ακολουθεί η Κίνα από την αρχή της πανδημίας του κορονοϊού, τρία χρόνια πριν.

Οι άνθρωποι στην Κίνα περνούν απάνθρωπες συνθήκες διαβίωσης.

Λίγες μέρες πριν, χιλιάδες άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν για την αντιμετώπιση που είχε η πυροσβεστική κατα την διάρκεια πυρκαγιάς σε διαμέρισμα.

Κίνα: Σοκαριστικο βίντεο με άνδρες να προσπαθούν να κάνουν ραπιντ από τον πρωκτό σε γυναίκα (προσοχή σκληρές εικόνες)

Οι πυροσβέστες λόγω του lockdown δεν μπήκαν στο συγκρότημα για να σβήσουν την φωτιά, αλλά έριχναν νερό απ’ έξω, με αποτέλεσμα να καούν τουλάχιστον δέκα ένοικοι.

Και αυτό είναι μονο ένα από τα περιστατικά που βλέπουν σιγά σιγά το φως της δημοσιότητας.

Ένα βίντεο που προκάλεσε ΣΟΚ είναι αυτό με άνδρες με στολές προστασίας από τον κορονοϊό να κάνουν πρωκτικό ραπιντ τεστ σε γυναίκα.

Αυτού του είδους η πρακτική θεωρείται πως έχει καλύτερα αποτελέσμα αναφορικά στην εύρεση του αν κάποιος έχει ή όχι κορονοϊό.

Κίνα: Σοκαριστικο βίντεο

Διαβάστε επίσης:

Μια Ελληνίδα πιλότος ελληνικού Mirage τρέλανε τους καλύτερους πιλότους του κόσμου

Συνεχίζει το παραλήρημα για τη Θράκη ο Ερντογάν: Την αποκάλεσε τουρκική! (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κίνα: Σοκαριστικο βίντεο με άνδρες να προσπαθούν να κάνουν ραπίντ τεστ από τον πρωκτό σε γυναίκα (προσοχή σκληρές εικόνες)». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ