Αρχική » Viral

Περίεργη λατρεία των μεξικανικών καρτέλ ναρκωτικών στην Τουρκία – Ακούνε τουρκική μουσική και στέλνουν χαιρετισμούς

Το Cártel de Sinaloa ή CDS, φέρεται να είναι το μεγαλύτερο συνδικάτο διακίνησης ναρκωτικών, ξεπλύματος βρώμικου χρήματος και οργανωμένου εγκλήματος στην Αμερική.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ελληνοτουρκικά Διεθνή Viral
Περίεργη λατρεία των μεξικανικών καρτέλ ναρκωτικών στην Τουρκία - Ακούνε τουρκική μουσική και στέλνους χαιρετισμούς

Περίεργη λατρεία των μεξικανικών καρτέλ ναρκωτικών στην Τουρκία με μέλη των καρτέλ να ακούνε τουρκική μουσική και να στέλνουν αγωνιστικούς χαιρετισμούς στους Τούρκους.

Μία περίεργη σχέση φαίνεται πως έχει αναπτυχθεί μεταξύ των μεξικανικών καρτελ ναρκωτικών και της Τουρκίας.

Βίντεο που είδε το φως της δημοσίοτητας στο διαδίκτυο, θέλει μέλη των μεξικανικών καρτέλ να ακούν τουρκικά τραγούδια και να στέλνουν με την συνοδεία όπλων τους αγωνιστικούς τους χαιρετισμούς στην Τουρκία.

Περίεργη λατρεία των μεξικανικών καρτέλ ναρκωτικών στην Τουρκία

Το Σιναλόα, απ’ όπου η συμμορία καρτέλ που ακούει τουρκικά τραγούδια, χωρίζεται σε 18 δήμους και η πρωτεύουσά του είναι η Κουλιακάν Ροζάλες.

Στην πόλη δρα το Cártel de Sinaloa ή CDS, το οποίο φέρεται να είναι το μεγαλύτερο συνδικάτο διακίνησης ναρκωτικών, ξεπλύματος βρώμικου χρήματος και οργανωμένου εγκλήματος στην Αμερική.

Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο καρτέλ δραστηριοποιείται στο μισό κόσμο και τις μισές πολιτείες του Μεξικού και τα σύνορα με τις Ηνωμένες Πολιτείες. Ανταγωνίζεται στη ζήτηση και τη διακίνηση εθνικών και διεθνών ναρκωτικών με το καρτέλ Jalisco Nueva Generación(CJNG), με τις δύο οργανώσεις να βρίσκονται σε πόλεμο από το 2022.

Την ίδια ώρα και οι «Γκρίζοι Λύκοι», οι Τούρκοι εθνικιστές στέλνουν τους αγωνιστικούς τους χαιρετισμούς στο μεξικανικό καρτέλ.

Διαβάστε επίσης:

Rafale: Αγοράζουν 200 γαλλικά μαχητικά οι Σαουδάραβες; – Η Ελλάδα τα άλλαξε όλα

Μουντιάλ 2022: Τι έκανες στον εαυτό σου, Ρονάλντο; – Όσοι είδαν τα πόδια του, δεν πίστευαν στα μάτια τους

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Περίεργη λατρεία των μεξικανικών καρτέλ ναρκωτικών στην Τουρκία – Ακούνε τουρκική μουσική και στέλνουν χαιρετισμούς». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ