Αρχική » Viral

Πωλ Ευμορφίδης: Μεγάλη μορφή που έχει βοηθήσει πολύ κόσμο – Ο άνθρωπος που του την έπεσαν επειδή πήγε με πέδιλα στην ΠτΔ

Ο Πωλ Ευμορφίδης επέλεξε μια πιο χαλαρή εμφάνιση με πράσινο πουκάμισο, μαύρο παντελόνι και σανδάλια, με αποτέλεσμα να γίνει viral.

Βαγγέλης Λάσκαρης Viral
Πωλ Ευμορφίδης: Μεγάλη μορφή που έχει βοηθήσει πολύ κόσμο - Ο άνθρωπος που του την έπεσαν επειδή πήγε με πέδιλα στην ΠτΔ

Πωλ Ευμορφίδης: Ο ιδρυτής της Coco Mat «έκλεψε» την παράσταση με τα σανδάλια του στη δεξίωση που παρέθεσε τη Δευτέρα η Κατερίνα Σακελλαροπούλου, προς τιμήν του βασιλικού ζεύγους της Ολλανδίας.

Είθισται στις επίσημες δεξιώσεις οι καλεσμένοι να φορούν σμόκιν ή κάποιο επίσημο ένδυμα.

Ο Πωλ Ευμορφίδης, όμως, επέλεξε μια πιο χαλαρή εμφάνιση με πράσινο πουκάμισο, μαύρο παντελόνι και σανδάλια, με αποτέλεσμα να γίνει viral.

Ο επιχειρηματίας, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι προσωπικός φίλος του βασιλιά Γουλιέλμου-Αλέξανδρου της Ολλανδίας.

Αυτός ήταν ο λόγος που παρέστη στην επίσημη δεξίωση της Κατερίνας Σακελλαροπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο τη Δευτέρα.

Όπως έχει γίνει γνωστό, έχει συμμετάσχει σε πρόγραμμα φύτευσης που εφαρμόζεται από την Ισπανία μέχρι τον Αμαζόνιο.

Επίσης, στις 8 Ιανουαρίου 2020, ο Πωλ Ευμορφίδης είχε ξεκινήσει ταξίδι από την Αθήνα προς την στην υψηλότερη κορυφή του βουνού Everest για να υποστηρίξει τις αποστολές της WWF.

Πρόκειται για προσωπικότητα που έχει βοηθήσει πολύ κόσμο.

«Στην Ξάνθη τον γνωρίζουν καλά, όπως και δεκάδες παιδιά με ειδικές ανάγκες που πήραν ίσες ευκαιρίες, και έγιναν πετυχημένοι ηγέτες στις επιχειρήσεις του Έτσι ήταν πάντα, και ο θεός ο ίδιος να τον καλούσε, αυτά θα έβαζε. Δεν συμβιβάστηκε ποτέ σε τίποτα», όπως έγραψε ο εκδότης Πέτρος Ούτσης στο Twitter.

Ο Πωλ Ευμορφίδης σε δηλώσεις

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πωλ Ευμορφίδης: Μεγάλη μορφή που έχει βοηθήσει πολύ κόσμο – Ο άνθρωπος που του την έπεσαν επειδή πήγε με πέδιλα στην ΠτΔ». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βαγγέλης Λάσκαρης

Συντάκτης στο GeoStratigika.gr

ΣΧΟΛΙΑ