Αρχική » Viral

Ρωσικά πυρηνικά υποβρύχια στις ακτές των ΗΠΑ – Χρησιμοποιούν τακτικές από τον ψυχρό πόλεμο οι Ρώσοι

«Η Μόσχα έχει πλέον υιοθετήσει στρατηγικές που είχαν να εμφανιστούν από την περίοδο του ψυχρού πολέμου».

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Διεθνή Viral
Ρωσικά πυρηνικά υποβρύχια στις ακτές των ΗΠΑ - Χρησιμοποιούν τακτικές από τον ψυχρό πόλεμο οι Ρώσοι

Ρωσικά πυρηνικά υποβρύχια στις ακτές των ΗΠΑ, την ώρα που οι Ρώσοι φαίνεται πως επαναφέρουν την στρατηγική από την περίοδο του ψυχρού πολέμου.

Πυρηνικά υποβρύχια από τον ρωσικό στόλο θεωρείται πως βρίσκονται μία ανάσα από τις αμερικανικές αρχές, σύμφωνα με τον Μάικλ Πέτερσον, επικεφαλής του RMSI (Russia Maritime Studies Institue).

O Mάικ Πέτερσον υποστήριξε στο αμερικανικό Newsweek πως η Μόσχα έχει πλέον υιοθετήσει στρατηγικές που είχαν να εμφανιστούν από την περίοδο του ψυχρού πολέμου.

Ήδη από τον προηγούμενο Οκτώβριο ο Γκλεν ΒανΧερκ, επικεφαλής της Διοίκησης Αεροδιαστημικής Άμυνας Βόρειας Αμερικής προειδοποίησε για την ανάπτυξη πυρηνικών ρωσικών υποβρυχίων έξω από τα παράλια των ΗΠΑ. Μάλιστα ο Γκλεν ΒανΧερκ ονομάτισε την Ρωσία ως τον κυριότερη απειλή για τις ΗΠΑ σήμερα.

Ρωσικά πυρηνικά υποβρύχια στις ακτές των ΗΠΑ – Χρησιμοποιούν τακτικές από τον ψυχρό πόλεμο οι Ρώσοι

Σύμφωνα με τον Γκλεν ΒανΧερκ οι Ρώσοι έχουν ήδη μετακινήσει ένα πυρηνικό τους υποβρύχιο κοντά στις ακτές των ΗΠΑ ενώ ένα ακόμα πρόκειται να κινηθεί στην περιοχή από την Μεσόγειο.

Να σημειωθεί πως ήδη από το 2020 ο Αμερικανός ναύαρχος Άντριου Γούντι Λιούις είχε χαρακτηρίσει τις ακτές των ΗΠΑ στον Ατλανικό ως πρώην ασφαλές καταφύγιο για τα αμερικανικά πλοία.

Διαβάστε επίσης:

Το μυστήριο με το ισραηλινή ομπρέλα κατά των Bayraktar και γιατί δεν θα μάθουμε ποτέ τι γίνεται

Είναι γεγονός – Έτσι… είδαν οι Τούρκοι τα ελληνικά υποβρύχια

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρωσικά πυρηνικά υποβρύχια στις ακτές των ΗΠΑ – Χρησιμοποιούν τακτικές από τον ψυχρό πόλεμο οι Ρώσοι». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ