Αρχική » Viral

Σαρκοβόρα γιγάντια ακρίδα στην Τουρκία

Η ακρίδα δεν είναι το μόνο θανατηφόρο έντομο που κάνει την εμφάνισή του στην Τουρκία.

Διονύσης Αντωνέλλος Viral
Σαρκοβόρα γιγάντια ακρίδα στην Τουρκία

Σαρκοβόρα γιγάντια ακρίδα στην Τουρκία εθεάθη σε τουρκικό χωριό και τους τρόμαξε όλους.

Ο Εζντέρ Καραασλάν δεν πίστευε στα μάτια του όταν είδε στον κήπο του σπιτιού του μια τεράστια ακρίδα, διαφορετική από όσες είχε δει έως εκείνη την ώρα.

Αυτό που τράβηξε την προσοχή στον Τούρκο ήταν το έντονο κίτρινο χρώμα της ακρίδας, αλλά και το μέγεθός της.

Ο Εζντέρ Καραασλάν φωτογράφισε την ακρίδα και διαπίστωσε από μία γρήγορη έρευνα του στο διαδίκτυο πως άνηκε σε ένα σαρκοβόρο είδος ακρίδας.

«Έμεινα πολύ έκπληκτος και φοβήθηκα όταν την είδα για πρώτη φορά. Αφού την εξέτασα για λίγο, τράβηξα αμέσως φωτογραφίες με το τηλέφωνό μου. Αργότερα έμαθα πως συνήθως οι συγκεκριμένες ακρίδες εμφανίζονται στην Τουρκία τους καλοκαιρινούς μήνες», ανέφερε, γράφει το τουρκικό haberler.com.

Η ακρίδα δεν είναι το μόνο θανατηφόρο έντομο που κάνει την εμφάνισή του στην Τουρκία.

Πριν από λίγες μέρες μία σαρκοβόρα κίτρινη αράχνη που πηδά έως ένα μέτρο και δαγκώνει τα θύματά της έκανε την εμφάνισή της στην Τουρκία.

Επίσης, πριν από λίγες εβδομάδες έγινε γνωστό πως ένα θανατηφόρο θαλάσσιο σαλιγκάρι εμφανίστηκε στις τουρκικές θάλασσες.

Μάλιστα το συγκεκριμένο σαλιγκάρι έχει τόσο ισχυρό δηλητήριο, ικανό, με ένα αγγιγμά του να σκοτώσει 30 ανθρώπους.

Διαβάστε επίσης:

Τουρκία: Γέμισε η θάλασσα με δηλητηριώδη ψάρια που κοβουν σαν ξυράφι

Αυτός είναι ο ισχυρότερος στρατός στον κόσμο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σαρκοβόρα γιγάντια ακρίδα στην Τουρκία». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ