Αρχική » Viral

Σκουπίδια στο facebook. Η ανάρτηση ενός κειμένου δεν σε γλιτώνει από τις διαφημίσεις

Καθημερινά βλέπουμε υπερβολές στο facebook και στα άλλα social media. Πρέπει να μάθουμε να χρησιμοποιούμε τη λογική ώστε να καταλάβουμε αν είναι αλήθεια αυτό που διαβάζουμε.

Μιχάλης Ιακώβου Featured Viral
Η ανάρτηση ενός κειμένου στο facebook δεν σε γλιτώνει από τις διαφημίσεις

Τον τελευταίο καιρό πληθαίνουν τα άτομα που αναρτούν διάφορα κείμενα στο facebook, με σκοπό να γλιτώσουν από τις διαφημίσεις και τις πωλήσεις προϊόντων.

Ένα τέτοιο «σωτήριο» κείμενο είναι το παρακάτω. Υπόσχεται σωτηρία από τις διαφημίσεις και «αναβάθμιση» του συστήματος του facebook. Η πραγματικότητα όμως είναι διαφορετική.

Αν σκέφτεστε να φύγετε από το FB λόγω του όγκου των διαφημίσεων πωλήσεων και των σκουπιδιών. Οπότε κρατήστε το δάχτυλό σας οπουδήποτε σε αυτή τη δημοσίευση και κάντε κλικ στο “αντιγραφή”. Πηγαίνετε στη σελίδα σας όπου λέει ‘Τι σκέφτεστε;  Χτυπήστε το δάχτυλό σας οπουδήποτε στο κενό πεδίο. Κλικ επικόλληση. Αυτό αναβαθμίζει το σύστημα.
Αντίο ενοχλητικές διαφημίσεις και
Γεια σας νέοι και παλιοί φίλοι!
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ!!!!

Ποια είναι η λειτουργία που κάνει στο σύστημα του facebook το παραπάνω κείμενο;

Το κείμενο αυτό λειτουργεί εσωτερικά κι εξωτερικά. Εσωτερικά κάνει το μαγικό στο σύστημα του facebook, ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. Από την άλλη, εξωτερικά εκθέτει τον χρήστη στους φίλους του κι σε αυτούς που βλέπουν το προφίλ του, κερδίζοντας επάξια τον χαρακτηρισμό «ΘΥΜΑ» και μερικά ακόμα μη κολακευτικά επίθετα.

Για να χρησιμοποιήσεις το facebook και τα διάφορα social media, δεν χρειάζεται να είσαι προγραμματιστής. Μερικές αναρτήσεις που βλέπεις, πρέπει να έχει την κρίση και την λογική να καταλάβεις πως πρόκειται για σκουπίδια. Παρακαλώ την προσοχή σας σε ότι αναρτάται.

Διαβάστε προσεχτικά τους Όρους Χρήσης και τις Προϋποθέσεις.

Το facebook χρησιμοποιεί αλγόριθμους και διάφορες τεχνικές ώστε να σας προσφέρει προσωποποιημένες διαφημίσεις. Με την αποδοχή των Όρων Χρήσης, δέχεστε αυτόματα όλους τους όρους. Μέσα στους όρους αυτούς υπάρχει και αναφορά στην ακρόαση από το μικρόφωνο του κινητού σας, για να «μάθουν» τις προτιμήσεις σας. Ακόμα, αποθηκεύουν με τα Cookies, τι αναζητάτε στο διαδίκτυο. Αυτά τα στοιχεία, επιτρέπουν στις διαφημιστικές εταιρείες να σας πλασάρουν διαφημίσεις με προϊόντα που σας ενδιαφέρουν.

Διαβάστε στα Γεωστρατηγικά – GeoStratigika.gr:

Ερντογάν: Πάει να κάνει απίθανο λάθος με τον Πούτιν – Θα τον διαλύσουν οι Αμερικάνοι όπως τον Καντάφι;

Για «κατεχόμενα Τουρκικά νησιά» μιλάνε στην Τουρκία – Θερμό το κλίμα ενόψει της επίσκεψης Γεραπετρίτη

 

Αναρτήσεις σκουπίδια στο facebook

Αναρτήσεις σκουπίδια στο facebook

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σκουπίδια στο facebook. Η ανάρτηση ενός κειμένου δεν σε γλιτώνει από τις διαφημίσεις». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μιχάλης Ιακώβου

Γράφω για τεχνολογία και θέματα πληροφορικής, επικαιρότητας και ιστορίας. Προσπαθώ να παραβάλλω τα θέματά μου αντικειμενικά και πάντα για την βοήθεια του αναγνώστη. Δίνω την είδηση, χωρίς να παίρνω μέρος ή να προβάλω προσωπικά σχόλια. Είμαι φανατικός με την Ιστορία. Όποιος δεν ξέρει την ιστορία του, είναι καταδικασμένος να κάνει τα ίδια λάθη.

ΣΧΟΛΙΑ