Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Ερντογάν: Πάει να κάνει απίθανο λάθος με τον Πούτιν – Θα τον διαλύσουν οι Αμερικάνοι όπως τον Καντάφι;

Θα παίξει αυτό το επικίνδυνο παιχνίδι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν;

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά
Ερντογάν: Πάει να κάνει απίθανο λάθος με τον Πούτιν - Θα τον διαλύσουν οι Αμερικάνοι όπως τον Καντάφι;

Ερντογάν: Πάει να κάνει απίθανο λάθος με τον Πούτιν ο Τούρκος πρόεδρος, κλονίζοντας την παντοδυναμία του δολαρίου.

Οι Αμερικάνοι μπορούν να τα συγχωρήσουν όλα. Μα όλα. Εκτός από ένα πράγμα. Να κλονιστεί η δυνατότητά του δολαρίου να αποτελεί το νόμισμα των διεθνών συναλλαγών.

Πήγε να το κάνει ο Καντάφι στη Λιβύη και τον… τελείωσαν την επόμενη στιγμή.

Ερντογάν: Πάει να κάνει απίθανο λάθος με τον Πούτιν – Θα τον διαλύσουν οι Αμερικάνοι όπως τον Καντάφι;

Τώρα, αυτό κάνει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, είναι, σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα, να συζητά με τον Βλαντιμίρ Πούτιν για την χρήση «εγχώριου νομίσματος στο διμερές εμπόριο».

Μάλιστα, το πρακτορείο Anadolu σημειώνει πως οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει ήδη, σε επίπεδο διοικητών των κεντρικών τραπεζών Τουρκίας – Ρωσιας, στο Σότσι.

Θα παίξει αυτό το επικίνδυνο παιχνίδι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ή είναι άλλο ένα «ανατολίτικο παζάρι» από τον Σουλτάνο για να αυξήσει τις πιέσεις του στη Δύση;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ερντογάν: Πάει να κάνει απίθανο λάθος με τον Πούτιν – Θα τον διαλύσουν οι Αμερικάνοι όπως τον Καντάφι;». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ