Αρχική » Viral

Τούρκοι: Εργάτες στην Ελλάδα συγκεντρώνουν βοήθεια για τον σεισμό στην Τουρκία

Η εκστρατεία ξεκίνησε από το Ελληνικό Εργατικό Μέτωπο Αγωνιστών (ΠΑΜΕ).

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Viral

Τούρκοι: Εργάτες στην Ελλάδα συγκεντρώνουν βοήθεια για τον σεισμό στην Τουρκία και βρίσκονται σε επαφή με τα συνδικάτα από την Τουρκία, αναφέρουν τουρκικά δημοσιεύματα.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ενώ συνεχίζονται οι «προσπάθειες έρευνας και διάσωσης μετά τους σεισμούς, το επίκεντρο του οποίου είναι το Μαράς, οργανώνονται εκστρατείες βοήθειας σε πολλά σημεία. Μία από αυτές τις εκστρατείες διοργανώνουν οι εργαζόμενοι στην Ελλάδα από τις πρωινές ώρες».

«Η εκστρατεία που ξεκίνησε από το Ελληνικό Εργατικό Μέτωπο Αγωνιστών (ΠΑΜΕ), έχει ως στόχο να συγκεντρώσει προϊόντα έκτακτης ανάγκης και να τα παραδώσει στους σεισμόπληκτους στην Τουρκία», τονίζεται.

«Μιλήσαμε με τον Διεθνή Αξιωματικό του ΠΑΜΕ Νικόλα Θεοδωράκη, ο οποίος ανακοίνωσε ότι έχουν δημιουργηθεί πολλά κέντρα για τη συγκέντρωση βοήθειας από κουβέρτες έως ιατρικά προϊόντα», σημειώνεται.

Τούρκοι: Εργάτες στην Ελλάδα συγκεντρώνουν βοήθεια για τον σεισμό στην Τουρκία

«Πρώτα από όλα, επικοινωνήσαμε με τα συνδικάτα στην Τουρκία για να δούμε την κατάσταση. Συναντηθήκαμε τα ξημερώματα. Ενημερωθήκαμε για τη σοβαρότητα της κατάστασης και το μέγεθος της καταστροφής», είπε ο κ. Θεοδωράκης, προσθέτοντας ότι είχε εμπειρίες από παρόμοιες καταστάσεις που είχαν συμβεί στο παρελθόν.

«Οι λαοί της Ελλάδας και της Τουρκίας πλήττονταν πάντα από σεισμούς και άλλες καταστροφές. Γνωρίζουμε ότι σε μια τέτοια κατάσταση είναι απαραίτητη η αλληλεγγύη και η στήριξη των εργαζομένων προς τους εργαζόμενους για την επίλυση επειγόντων προβλημάτων και την κάλυψη αναγκών. Για παράδειγμα, όταν άνθρωποι έχασαν τα σπίτια τους στις μεγάλες δασικές πυρκαγιές το περασμένο καλοκαίρι, ζήσαμε παρόμοια πράγματα στην Ελλάδα», ανέφερε.

«Αρχίσαμε να μαζεύουμε τα πιο απαραίτητα υλικά και βάλαμε στόχο να τα στείλουμε στην Τουρκία το συντομότερο δυνατό. Ταυτόχρονα, καθώς πρόκειται για μια συνεχιζόμενη κατάσταση, δεχθήκαμε και συνεχίζουμε να δεχόμαστε κλήσεις από διάφορα σωματεία σε όλη την Ελλάδα. Ρωτούν πώς μπορούν να βοηθήσουν. Για παράδειγμα, γιατροί από την Ελλάδα διερευνούν τη δυνατότητα να βγουν έξω και να βοηθήσουν τους γιατρούς στο πεδίο. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε», συμπλήρωσε ο κ. Θεοδωράκης στα τουρκικά μέσα.

Τούρκοι: Εργάτες στην Ελλάδα συγκεντρώνουν βοήθεια για τον σεισμό στην Τουρκία

Διαβάστε επίσης:

Σεισμός Τουρκία: Στην περιφέρεια που θα γίνει το πυρηνικό εργοστάσιο της Τουρκίας έγινε χαμός από τον σεισμό

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τούρκοι: Εργάτες στην Ελλάδα συγκεντρώνουν βοήθεια για τον σεισμό στην Τουρκία». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ