Αρχική » Viral

Τούρκοι: Γιατί τα τουρκικά F-16 είναι καλύτερα από τα ελληνικά

«Τα Block-60 F-16 βρίσκονται μόνο στον στόλο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στον κόσμο».

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ελληνοτουρκικά Διεθνή Viral
Τούρκοι: Γιατί τα τουρκικά F-16 είναι καλύτερα από τα ελληνικά

Τούρκοι: Γιατί τα τουρκικά F-16 είναι καλύτερα από τα ελληνικά σύμφωνα με τους Τούρκους.

«Το ραντάρ APG-80 που χρησιμοποιείται στο Block-60 είναι στην πραγματικότητα ανώτερο από το ραντάρ APG 83 που χρησιμοποιείται στο Block 70/72 σε ορισμένα σημεία», σημειώνει ο Οζάι Σεντίρ της Milliyet.

«Τα Block-60 F-16 βρίσκονται μόνο στον στόλο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στον κόσμο, επειδή τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα πλήρωσαν τον προϋπολογισμό Ε&Α δισεκατομμυρίων δολαρίων αυτού του μοντέλου», αναφέρει.

Τούρκοι: Γιατί τα τουρκικά F-16 είναι καλύτερα από τα ελληνικά

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, «με την παραγωγή του Εθνικού ραντάρ AESA, η ASELSAN έκανε την Τουρκία την 5η χώρα στον κόσμο που μπορεί να παράγει αυτήν την τεχνολογία».

«Το πιο σημαντικό, στο εγγύς μέλλον, άλλες χώρες ενδέχεται να αναβαθμίσουν τα F-16 τους στο επίπεδο Block 70/72 στην Τουρκία», τονίζεται.

Να σημειωθεί πως 82 F-16 Block 52+ και F-16 Block 52+ Advanced αναβαθμίζονται σε επίπεδο Viper.

Διαβάστε επίσης:

Γιατί Rafale έκαναν ασκήσεις με τουρκικά F-16

Δεν μπορεί η Ελλάδα να θέλει τα F-35 Block 4 μαζί με τις LCS

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τούρκοι: Γιατί τα τουρκικά F-16 είναι καλύτερα από τα ελληνικά». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ