Αρχική » Διεθνή

Τουρκία: Χαμός με τη γιαγιά που συγκίνησε τον Ερντογάν – «Μαζί σου μέχρι τον τάφο»

Όλη η Τουρκία συζητά την Τουρκάλα γιαγιά που συγκίνησε τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Βαγγέλης Λάσκαρης Featured Ελληνοτουρκικά Διεθνή
Στην τελική ευθεία προς τις δημοτικές εκλογές (31/3) έχει μπει η Τουρκία, με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να συνεχίζει τον προεκλογικό αγώνα

Στην τελική ευθεία προς τις δημοτικές εκλογές αυτής της Κυριακής (31/3) έχει μπει πλέον η Τουρκία, με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να συνεχίζει τον προεκλογικό αγώνα υποστήριξης των… εκλεκτών του.

Τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου κάνει μια γιαγιά, η οποία συγκίνησε τον Τούρκο Πρόεδρο, με την μεταξύ τους κουβέντα να γίνεται viral.

«Δεν είμαστε μαζί σου μέχρι την Κυριακή, αλλά μέχρι τον τάφο», είπε η ηλικιωμένη, όπως μεταδίδει από την Κωνσταντινούπολη ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ, Μανώλης Κωστίδης.

«20 χρόνια είμαι δίπλα σου, είμαι μαζί σου… Έδωσα τη ζωή μου» ακούγεται να λέει η ηλικιωμένη.

«Κύριε πρόεδρε, στις προηγούμενες εκλογές ήταν μαζί μας στον προεκλογικό αγώνα. Έπεσε, τρεις μήνες την είχαμε στο νοσοκομείο» ενημερώνει τον Ερντογάν συνεργάτης του.

«Εμείς θα κάνουμε αυτό που μας αναλογεί. Τουνά!  Τη μητέρα μου θα τη βοηθάς μέχρι θανάτου» λέει ο Ερντογάν σε συνεργάτη του.

«Δεν προχωράμε μέχρι την Κυριακή των εκλογών, αλλά μέχρι και τον τάφο. Μέχρι και τον τάφο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν! Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν» λέει η γιαγιά.

«Εντάξει, άντε πάμε σιγά-σιγά» λέει ο Ερντογάν στη γιαγιά.

Δείτε το βίντεο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Χαμός με τη γιαγιά που συγκίνησε τον Ερντογάν – «Μαζί σου μέχρι τον τάφο»». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βαγγέλης Λάσκαρης

Συντάκτης στο GeoStratigika.gr

ΣΧΟΛΙΑ