Αρχική » Viral

Βγήκε πίσω από το λεωφορείο, πέρασε τη διάβαση, το αυτοκίνητο όμως του έκοψε την πορεία

Οι αστυνομικοί της πόλης Λουμπίνα δημοσίευσαν ένα βίντεο που είναι δύσκολο να αγνοήσεις. Ο πεζός χτυπήθηκε στη διάβαση πεζών από αυτοκίνητο. Ο 17χρονος έπεσε κατευθείαν στις ρόδες επιβατικού αυτοκινήτου!

Μιχάλης Ιακώβου Featured Viral
Ατύχημα πεζού με αυτοκίνητο

Πόλη Jabłoń κι ένας νεαρός 17 ετών χτυπήθηκε από αυτοκίνητο. Αυτή τη φορά υπήρξαν μικροτραυματισμοί, αλλά οι συνέπειες του περιστατικού θα μπορούσαν να ήταν πολύ πιο σοβαρές.

Τον τελευταίο καιρό στη χώρα μας, ο κόσμος έχει αγριέψει. Θέλει να γευτεί αίμα. Ας έχουμε στο μυαλό μας το παρακάτω περιστατικό και να γίνουμε καλύτεροι πολίτες. Το κράτος που όλοι κατηγορούμε, είμαστε εμείς.

Η αστυνομία της Λουμπίνα αποφάσισε να δημοσιεύσει ένα συγκλονιστικό βίντεο για τη διάβαση πεζών. Σκοπό έχει να χρησιμεύσει για όλους μας ως προειδοποίηση.

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ένα επιβατικό αυτοκίνητο να πλησιάζει σε διάβαση πεζών, έχοντας μικρή ταχύτητα. Τότε ένας νεαρός βγαίνει πίσω από ένα λεωφορείο που ήταν σταθμευμένο στην απέναντι πλευρά του δρόμου. Περπατά στη διάβαση πεζών. Όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου τον αντιλαμβάνεται, είναι πολύ αργά για να αντιδράσει. Ένας έφηβος χτυπιέται και προσγειώνεται λίγα μέτρα μακριά από το αυτοκίνητο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Το επικίνδυνο αυτό γεγονός σημειώθηκε την Τρίτη (5 Σεπτεμβρίου) τα ξημερώματα. Οι αστυνομικοί που στάλθηκαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι ο 17χρονος διέσχιζε τον δρόμο σε σηματοδοτημένη διάβαση πεζών. Τον χτύπησε ένα Volkswagen Passat, αλλά ευτυχώς το αγόρι δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Ο οδηγός ήταν νηφάλιος.

Το βίντεο δείχνει ότι ο πεζός, βγαίνοντας από το λεωφορείο που ήταν σταθμευμένο ακριβώς μετά  τη διάβαση πεζών, δεν κοίταξε γύρω του προτού διασχίσει τον δρόμο. Ας θυμηθούμε ότι η οδική ασφάλεια εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το αν τηρούμε τους βασικούς κανόνες οδήγησης. Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε όταν πλησιάζουμε διάβαση πεζών, ο οδηγός θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός και να δίνει προτεραιότητα στους πεζούς στη διάβαση.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βγήκε πίσω από το λεωφορείο, πέρασε τη διάβαση, το αυτοκίνητο όμως του έκοψε την πορεία». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μιχάλης Ιακώβου

Γράφω για τεχνολογία και θέματα πληροφορικής, επικαιρότητας και ιστορίας. Προσπαθώ να παραβάλλω τα θέματά μου αντικειμενικά και πάντα για την βοήθεια του αναγνώστη. Δίνω την είδηση, χωρίς να παίρνω μέρος ή να προβάλω προσωπικά σχόλια. Είμαι φανατικός με την Ιστορία. Όποιος δεν ξέρει την ιστορία του, είναι καταδικασμένος να κάνει τα ίδια λάθη.

ΣΧΟΛΙΑ