Αρχική » Διεθνή

Η μεγάλη απόδραση από τη Ρωσία. Τα εισιτήρια για Τουρκία και Αρμενία εξαφανίστηκαν

Η μεγάλη απόδραση από τη Ρωσία. Οι τιμές για τα εισιτήρια προς Τουρκία και Αρμενία έφτασαν στα ύψη. Η πληρότητα έφτασε στο 100% μέσα σε λίγες ώρες.

Βαγγέλης Λάσκαρης Featured Διεθνή
Η μεγάλη απόδραση από τη Ρωσία. Τα εισιτήρια για Τουρκία και Αρμενία εξαφανίστηκαν

Στη Ρωσία επικρατεί πανικός μετα την εξέγερση της Ομάδας Βάγκνερ και επικεφαλής τον Γιεβγκένι Πριγκόζιν. Οι ολιγάρχες, φοβούμενοι για την ασφάλειά τους, δραπετεύουν με ιδιωτικά τζετ. Οι απλοί πολίτες προσπαθούν να φύγουν από την πρωτεύουσα, αλλά αντιμετωπίζουν σημαντικές δυσκολίες. Όλα τα αεροπορικά εισιτήρια για Κωνσταντινούπολη, Αστάνα και Τιφλίδα έχουν εξαντληθεί. Οι τιμές ταξιδιού έχουν αυξηθεί υπερβολικά.

Το Flightradar24.com δείχνει ιδιωτικά τζετ που φεύγουν από τη Μόσχα. Ωστόσο, και άλλοι προσπαθούν να αποδράσουν από την πρωτεύουσα. Ο Ρώσος μπλόγκερ Baza ανέφερε στο Telegram ότι τα εισιτήρια από τη Μόσχα για την Κωνσταντινούπολη, την Αστάνα και την Τιφλίδα έχουν σχεδόν εξαντληθεί.

Απόδραση από τη Μόσχα

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν εκτοξευθεί. Όπως τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο του 2022, θα πρέπει να πληρώσετε 2 έως 5 φορές περισσότερα από ό,τι συνήθως για τα εισιτήρια. Οι πτήσεις το βράδυ του Σαββάτου και της Κυριακής είναι οι πιο ακριβές. Τις επόμενες μέρες, οι τιμές θα εξομαλυνθούν.

Δεν υπάρχουν απευθείας εισιτήρια από τη Μόσχα για την Κωνσταντινούπολη, την Αστάνα και την Τιφλίδα. Έχουν μείνει μόνο λίγα εισιτήρια με αλλαγή ή δύο. Μια απευθείας πτήση προς το Ερεβάν θα κοστίσει 198 χιλιάδες ρούβλια. ρούβλια (συνήθως κοστίζει περίπου 10.000 ρούβλια).

Η μεγαλύτερη αύξηση στις τιμές των πτήσεων καταγράφηκε στο δρομολόγιο προς Ερεβάν της Αρμενίας. Ορισμένες πτήσεις στις 24 Ιουνίου κοστίζουν έως και 2477,70€. Την Κυριακή, πρέπει να πληρώσουν περίπου 110.000 ρούβλια για μια πτήση, που είναι περίπου 1126,22€.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εκλογές 2023: Τι γράφει ο τουρκικός Τύπος για τα αποτελέσματα των εκλογών στην Ελλάδα

Η αεροπορική εταιρεία Red Wings έχει την μεγαλύτερη προσφορά. Απομένουν ακόμη εισιτήρια για την Αττάλεια στην Τουρκία για περίπου 1351,47€. Την Κυριακή, μπορείτε να πετάξετε εκεί με την Aeroflot μόνο με 450,49€. Τα εισιτήρια για την Κωνσταντινούπολη κοστίζουν 120.000. ρούβλια, ή λίγο πάνω από 1283,90€.

Οι εκπρόσωποι της Aeroflot, σε σχέση με τους περιορισμούς στις αναχωρήσεις από το Voronezh και το Rostov, ανακοίνωσαν αλλαγές. Όσοι έχουν ήδη αγοράσει εισιτήρια εκ των προτέρων θα μπορούν να μεταθέσουν την ημερομηνία αναχώρησης σε μια πιο βολική. Οι επιβάτες που ήθελαν να αναχωρήσουν από το Ροστόφ θα μπορούν να ανταλλάξουν τα εισιτήριά τους χωρίς καμία επιβάρυνση. Οι νέες ρυθμίσεις τέθηκαν σε ισχύ αμέσως στις 24 Ιουνίου.

Μετά από διαταγή του Πριγκόζιν, οι Βαγκνεριανοί επιστρέφουν στις βάσεις τους. Η πορεία στη Μόσχα έχει ανασταλεί.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η μεγάλη απόδραση από τη Ρωσία. Τα εισιτήρια για Τουρκία και Αρμενία εξαφανίστηκαν». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βαγγέλης Λάσκαρης

Συντάκτης στο GeoStratigika.gr

ΣΧΟΛΙΑ