Αρχική » Viral

Ποια ομάδα αίματος προτιμούν τα κουνούπια; Δείτε αν είστε στόχος!

Είμαστε ή όχι το γεύμα των κουνουπιών. Ποια ομάδα αίματος είναι το «χαβιάρι» των κουνουπιών; Εσύ ποια ομάδα έχεις;

Βαγγέλης Λάσκαρης Featured Viral
Είμαστε ή όχι το γεύμα των κουνουπιών. Ποια ομάδα αίματος είναι το «χαβιάρι» των κουνουπιών; Εσύ ποια ομάδα έχεις;

Μερικοί άνθρωποι μπορούν να απολαύσουν μια βόλτα δίπλα στο νερό τα καλοκαιρινά βράδια χωρίς άγχος, ενώ άλλοι είναι τυλιγμένοι από την κορυφή μέχρι τα νύχια, κρύβονται από τις επιθέσεις των τσιμπημάτων και των «μισητών» κουνουπιών. Υπάρχουν αποδείξεις ότι η ομάδα αίματος μας μπορεί να ευθύνεται για αυτό.

Το αίμα μας είναι απαραίτητο συστατικό στη διαδικασία αναπαραγωγής των κουνουπιών. Τα θηλυκά λαμβάνουν πρωτεΐνες, η οποία είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη των αυγών που γεννούν. Αποδεικνύεται, ότι δεν είναι όλοι το ίδιο ευάλωτοι στην επίθεση αυτών των εντόμων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εκλογές 2023: Τι γράφει ο τουρκικός Τύπος για τα αποτελέσματα των εκλογών στην Ελλάδα

Μερικοί άνθρωποι χαλαρώνουν σε ένα μπάρμπεκιου ή κατά τη διάρκεια μιας βραδινής βόλτας χωρίς άγχος, άλλοι προσπαθούν να αποτρέψουν την επίθεση των ενοχλητικών εντόμων. Αυτή η κατάσταση, σύμφωνα με τον καθηγητή Jonathan Day, έναν εντομολόγο που μελετά τα κουνούπια στο Πανεπιστήμιο της Φλόριντα, επηρεάζει σχεδόν το 20 τοις εκατό του πληθυσμού.

Μεταξύ άλλων, γι’ αυτό ευθύνεται η ομάδα αίματος που έχουμε. Σύμφωνα με έρευνα, τα κουνούπια προσγειώνονται στο δέρμα ατόμων με ομάδα αίματος Ο δύο φορές πιο συχνά από εκείνα των οποίων το αίμα είναι σημειωμένο με τον τύπο Α. Τα άτομα με τύπο Β βρίσκονται στη μέση.

Το χημικό σήμα που στέλνουμε στα κουνούπια, τα ενημερώνει για τον τύπο αίματος μας. Σχεδόν το 85 τοις εκατό των ανθρώπων εκκρίνει τέτοιες πληροφορίες στα έντομα, ενώ το υπόλοιπο 15 τοις εκατό κρύβει αθόρυβα.

Οι επιστήμονες έχουν επίσης αποδείξει ότι δεν αξίζει να εργάζεσαι και να ιδρώνεις υπερβολικά το καλοκαίρι. Η μυρωδιά της αμμωνίας ή του ιδρώτα κατά τη διάρκεια της άσκησης που εμφανίζεται στο δέρμα μας και λειτουργεί ως πραγματικό δέλεαρ για τα κουνούπια. Ας το διαβάσει το συγκεκριμένο ο διευθυντής μου και θα τα πούμε από Οκτώβρη!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιατί ο Θεός δεν ακουμπά τον Αδάμ στη «Δημιουργία» του Μικελάντζελο

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ποια ομάδα αίματος προτιμούν τα κουνούπια; Δείτε αν είστε στόχος!». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βαγγέλης Λάσκαρης

Συντάκτης στο GeoStratigika.gr

ΣΧΟΛΙΑ