Αρχική » Διεθνή

Bayraktar: Πόλεμος στην Τουρκία μεταξύ Χαλούκ Μπαϊρακτάρ και Κιλιτσντάρογλου – Δύσκολα για τα τουρκικά drone αν χάσει ο Ερντογάν;

Ο Γενικός Διευθυντής της Baykar, Χαλούκ Μπαϊρακτάρ, απάντησε στον αρχηγό του CHP.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Διεθνή
Bayraktar: Πόλεμος στην Τουρκία μεταξύ Χαλούκ Μπαϊρακτάρ και Κιλιτσντάρογλου

Bayraktar: Πόλεμος στην Τουρκία μεταξύ του γενικού διευθυντή της Baykar, Χαλούκ Μπαϊρακτάρ και του βασικού πολιτικού αντιπάλου του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.

Ο Γενικός Διευθυντής της Baykar, Χαλούκ Μπαϊρακτάρ, απάντησε στον αρχηγό του CHP και υποψήφιο της συμμαχίας του Έθνους, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου και τη δήλωσή του ότι «θα ασκούσε μεγαλύτερο κρατικό έλεγχο στην αμυντική βιομηχανία»

Bayraktar: Πόλεμος στην Τουρκία μεταξύ Χαλούκ Μπαϊρακτάρ και Κιλιτσντάρογλου

Η απάντηση του Μπαϊρακτάρ ήρθε στον λογαριασμό του στο Twitter:

«Παρόλα αυτά, δεν απαντήσατε στο ερώτημα γιατί σηκώσατε τους βουλευτές σας σε λίστες Ντιγιάρμπακιρ, Σμύρνη και Μαλάτια, οι οποίοι αποκαλούσαν τους εθνικούς SİHAs τρομοκρατικά. Μας συκοφάντησαν ότι κλέψαμε ανθρώπινο δυναμικό από κρατικές εταιρείες και είπατε ψέματα ότι λάβαμε χρήματα από τον δήμο. Όταν αναφέρθηκε το όνομα του Sezgin Tanrıkulu, το αγνόησες.

Ο αείμνηστος Πατέρας μας σας παραπονέθηκε για αυτές τις συκοφαντίες με γράμματα και τηλεφωνικά πριν από χρόνια, αλλά εσείς μείνατε τότε αναίσθητος.

Τέλος, όταν ρίξατε άλλη μια συκοφαντία, ο πατέρας μας Οζντεμίρ Μπέης σας μήνυσε και το δικαστήριο σας καταδίκασε σε αποζημίωση.

Επίσης κληροδότησε το ποσό που θα κερδίσει να δοθεί στις οικογένειες των μαρτύρων.

Παρουσιάζουμε αυτήν την ασυνεπή κατάστασή σας προς εκτίμηση του έθνους μας.

Το πρόβλημά μας δεν είναι πολιτική. Εσύ κάνεις την πολιτική σου. Μας ανησυχεί να μην παραβιάσουμε το δικαίωμά μας, το δίκαιο του έθνους μας».

Πάντως ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου έχει τονίσει ότι θα υποστηρίξει την παραγωγή τουρκικών drone.

Διαβάστε επίσης:

TCG ANADOLU: Δεν έχει πρόβλημα λέει Τούρκος ειδικός

Η Ουκρανία επιχείρησε να δολοφονήσει τον Πούτιν

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Bayraktar: Πόλεμος στην Τουρκία μεταξύ Χαλούκ Μπαϊρακτάρ και Κιλιτσντάρογλου – Δύσκολα για τα τουρκικά drone αν χάσει ο Ερντογάν;». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ