Αρχική » Εξοπλιστικά

TCG ANADOLU: Δεν έχει πρόβλημα λέει Τούρκος ειδικός

«Όσοι το λένε είναι κακόβουλοι, ας σπουδάσουν», είπε.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
TCG ANADOLU: Δεν έχει πρόβλημα λέει Τούρκος ειδικός

TCG ANADOLU: Δεν έχει πρόβλημα λέει Τούρκος ειδικός, σημειώνοντας πως έχει κατασκευαστεί μετά το δίδυμο ισπανικό που έχει επιβεβαιωμένα προβλήματα.

Ο πρόεδρος της τουρκικής Αμυντικής Βιομηχανίας καθηγητής Ισμαήλ Ντεμίρ απάντησε στους ισχυρισμούς (σ.σ. και του geostratigika.gr) ότι το σύστημα πρόωσης του TCG ANADOLU είναι προβληματικό.

«Όσοι το λένε είναι κακόβουλοι, ας σπουδάσουν. Γιατί μιλάνε χωρίς να ξέρουν το θέμα, χωρίς να ερευνούν. Ας δουν τη χρονιά που κατασκευάστηκε ο Χουάν Κάρλος, ας κοιτάξουν τη χρονιά που κατασκευάστηκε το TCG ANADOLU. Ας δούμε την εμπειρία εκεί. Θα πρέπει να είναι περήφανοι που φτιάξαμε καλύτερο προϊόν», ανέφερε.

TCG ANADOLU: Δεν έχει πρόβλημα λέει Τούρκος ειδικός

Να σημειωθεί ότι το τουρκικό μίνι αεροπλανοφόρο έχει μήκος 231 μέτρα και πλάτος 32 μέτρα ενώ το εκτόπισμα πλήρους φορτίου του πλοίου δεν υπερβαίνει τους 27.436 τόνους.

Το πλοίο έχει μέγιστη ταχύτητα τουλάχιστον 20,5 κόμβων και οικονομική ταχύτητα 16 κόμβων σε μετατόπιση πλήρους φορτίου.

Το TCG ANADOLU έχει εμβέλεια πλεύσης τουλάχιστον 9.000 ναυτικών μιλίων με πλήρες φορτίο με την οικονομική του ταχύτητα ενώ μπορεί να μεταφέρει τέσσερα LCM (Mechanized Landing Crafts), που το καθένα μεταφέρει 1 τανκ.

Να σημειωθεί ότι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είπε ότι το TCG ANADOLU θα αγκυροβολήσει σύντομα στη Σμύρνη όμως σύμφωνα με ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Άμυνας, το τουρκικό μίνι αεροπλανοφόρο, θα παραμείνει για λίγο ακόμα στην Κωνσταντινούπολη πριν κατευθυνθεί στη Σμύρνη.

Αυτό γιατί, σύμφωνα με ορισμένους ειδικούς, «το πλοίο δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα πολλά κρίσιμα τεστ» που πρέπει να γίνουν.

Μάλιστα, «για να μπορέσει η κυβέρνηση Ερντογάν να κάνει σόου πριν από τις εκλογές, το πλοίο έχει ενεργοποιηθεί πριν από το τέλος των δοκιμών αποδοχής, κάτι που μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα», αναφέρει το Nordic Monitor.

Διαβάστε επίσης:

Δειτε τις τρύπες από την επίθεση στο τουρκικό C-130 που πήγε στο Σουδάν λίγο μετά το ελληνικό

Τουρκικές εκλογές: Ετοιμάζει το έδαφος για νοθεία ο Ερντογάν; Επιστρατεύονται μισό εκατομμύριο παρατηρητές!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «TCG ANADOLU: Δεν έχει πρόβλημα λέει Τούρκος ειδικός». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ