Αρχική » Διεθνή

Ξέσπασε ο Ιμάμογλου μετά τη νίκη – Ζητά εξηγήσεις ο Ερντογάν!

Μετά την τεράστια νίκη του ο Ιμάμογλου ξέσπασε και μίλησε για τα όσα πέτυχε, την ώρα που ο Ερντογάν παίρνει μέτρα.

Στέλιος Ανδρικάκης Featured Διεθνή
Ξέσπασε ο Ιμάμογλου μετά τη νίκη – Ζητά εξηγήσεις ο Ερντογάν!

Ερντογάν: Το δικό του μήνυμα θέλησε να στείλει ο Εκρέμ Ιμάμογλου, όπου ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης μέσα από ένα βίντεο μίλησε σε όσους τον ψήφισαν και όχι μόνο.

«Σήμερα το πρωί νίκησαν 16 εκατομμύρια άνθρωποι. Οι μαμάδες και οι μπαμπάδες που το μέλλον των παιδιών του το  βλέπουν με μεγαλύτερη ασφάλεια. Οι νέοι που θέλουν μεγαλύτερη ευκαιρία στην ισότητα.

Οι αγρότες που παίρνουν υποστήριξη για την παραγωγή τους. Νίκησαν οι γυναίκες, οι συνταξιούχοι, τα ΑΜΕΑ, οι εργάτες. Σήμερα νίκησε η αδελφοσύνη, η ισότητα και δημοκρατία. Απέναντι σε αυτούς που λένε ‘η  Κωνσταντινούπολη είναι δικοί μας. Νίκησαν αυτοί που λένε ‘η Κωνσταντινούπολη είναι όλων μας’. Τώρα η ώρα είναι να πάμε πρόσω ολοταχώς. Ευχαριστώ Κωνσταντινούπολη!», ήτα τα λόγια του.

Όλα αυτά ενώ αποφάσισε να βρεθεί χθες κοντά στους πολίτες, κάτι που τον χαρακτηρίζει, κάνοντας βόλτα στην Κωνσταντινούπολη.

Η νίκη του Ιμάμογλου αλλάζει τα πράγματα για τον Ερντογάν!

Μπορεί ο Ιμάμογλου να πανηγυρίζει μία τεράστια νίκη, ωστόσο την ίδια χρονικά στιγμή ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προσπαθεί να μαζέψει τα συντρίμμια μίας ήττας.

Η εφημερίδα Μilliyet, αναφέρει ότι πλέον ο Τούρκος πρόεδρος στρέφεται στις συναντήσεις του με τους Μητσοτάκη, Πούτιν και Μπάιντεν.

Ενώ ταυτόχρονα τονίζει πως ο Ερντογάν πίστευε ότι είναι αήττητος στην Τουρκία και τίποτα δεν μπορεί να τον αγγίξει πριν το εκλογικό αποτέλεσμα.

Μάλιστα, αναφέρεται, ότι έχει μείνει πλέον μόνος του και επικρατεί το καθεστώς τους ενός ανθρώπου, ενώ παράλληλα προσπαθεί να ζητήσεις εξηγήσεις από τα άτομα του κύκλου του, μετά το αποτέλεσμα αυτό.

Ο Φατίχ Πορτακάλ, παρουσιαστής στο SOZCU TV, είπε: «Κύριε πρόεδρε, αναρωτιέμαι τη μήνυμα πήρατε.Τι θα κάνετε τα επόμενα 3,5 χρόνια. Η κυβέρνησή σας διοικείται με το σύστημα του ενός ανθρώπου και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Ζούμε αυτό το αποτέλεσμα, διότι το κόμμα σας είναι με το καθεστώς του ενός ανθρώπου.

Στο κόμμα σας δεν υπάρχει δημοκρατία γι αυτό δε βρήκατε σοβαρούς υποψηφίους για την Άγκυρα και την Κωνσταντινούπολη. Δεν έχετε μαζί σας ένα δεύτερο άτομο δε δημιουργήσατε ένα άτομο. Και επειδή στο κόμμα σας δεν υπάρχει δημοκρατία, έτσι και στη χώρα υπάρχει το καθεστώς του ενός ανθρώπου. Ο Ερντογάν θεωρούσε τον εαυτό του ανίκητο. Όπως και το κοινό του νόμιζε πως είναι ανίκητος. Έλεγαν πως όταν εμφανιστεί ο Ερντογάν θα έρθει και η νίκη. Όμως δεν έγινε έτσι».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ξέσπασε ο Ιμάμογλου μετά τη νίκη – Ζητά εξηγήσεις ο Ερντογάν!». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του.

ΣΧΟΛΙΑ