Αρχική » Διεθνή

Γραμμή Βάγκνερ: Μια άνευ προηγουμένου γραμμή άμυνας μήκους εκατοντάδων χιλιομέτρων στο Ντονμπάς

H γραμμή άμυνας χτίζεται στις πιο ευάλωτες περιοχές.

Διονύσης Αντωνέλλος Διεθνή Viral
Γραμμή Βάγκνερ: Μια άνευ προηγουμένου γραμμή άμυνας μήκους εκατοντάδων χιλιομέτρων στο Ντονμπάς

Γραμμή Βάγκνερ: Μια άνευ προηγουμένου γραμμή άμυνας μήκους εκατοντάδων χιλιομέτρων στο Ντονμπάς, λόγω της απειλής μιας επίθεσης κατά του DPR (Donetsk People’s Republic) από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας.

Αυτή τη στιγμή, σημειώνει το πρακτορείο Avia.pro, η «Γραμμή Βάγκνερ» περιλαμβάνει αντιαρματικές τάφρους και γραμμές αντιαρματικών πυραμίδων.

H γραμμή άμυνας χτίζεται στις πιο ευάλωτες περιοχές.

Στο μέλλον, παρόμοιες γραμμές άμυνας ενδέχεται να εμφανιστούν σε πολλές άλλες περιοχές, για παράδειγμα, στην περιοχή της Kremennaya, του Svatovo κ.λπ.

Γραμμή Βάγκνερ: Μια άνευ προηγουμένου γραμμή άμυνας μήκους εκατοντάδων χιλιομέτρων στο Ντονμπάς

Νωρίτερα, ο πρόεδρος της Λευκορωσίας Αλεξάντρ Λουκασένκο ανακοίνωσε στις 10 Σεπτεμβρίου ότι επετεύχθη συμφωνία με τη Ρωσία για τη δημιουργία μιας κοινής περιφερειακής στρατιωτικής μονάδας.

Μάλιστα ο Λευκορώσος πρόεδρος έκανε λόγο για «υψηλή τρομοκρατική απειλή» για την χώρα του, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την είσοδο των Ρώσων στρατιωτών στις Ένοπλες Δυνάμεις της Λευκορωσίας.

Να σημειωθεί πως μία ματιά στον χάρτη της περιοχής μπορεί να αποκαλύψει το σχέδιο των Ρώσων και του Βλαντιμίρ Πούτιν, το οποίο και είναι… πολυ απλό.

Αφού δεν μπορώ να προσεγγίσω το Κίεβο από το νότο γιατί δεν το προσεγγίζω από τον βορρα;

Από τον βορρά η απόσταση για το Κίεβο, μέσω Λευκοροσίας είναι μόλις κάτι παρά πάνω από 200 χλμ..

Αν η Λευκορωσία μπει στον πόλεμο, στο πλευρό της Ρωσίας, ρωσικά και λευκορωσικά στρατεύματα θα μπορούσαν να φτάσουν σε περίπου 3 ώρες και 30 λεπτά στο Κίεβο.

Διαβάστε επίσης:

Γιατί δεν ανησυχούν την Ελλάδα οι τουρκικοί βαλλιστικοι πύραυλοι και τα drones

Ελληνοτουρκικά: Αυτό είναι το νέο «όπλο» των τούρκων στο Αιγαίο – Το σχέδιο για να χτυπήσουν την Ελλάδα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γραμμή Βάγκνερ: Μια άνευ προηγουμένου γραμμή άμυνας μήκους εκατοντάδων χιλιομέτρων στο Ντονμπάς». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ