Αρχική » Διεθνή

Η αστυνομία των ΗΠΑ προτίμησε το πιστόλι των Τουρκικών Ειδικών Δυνάμεων

Ο Νταγκ Μπάλι, ο αρχηγός της αστυνομίας του τμήματος, εξήρε την εξαιρετική άνεση στη βολή που παρέχει το SAR9 SOCOM.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Διεθνή
Η αστυνομία των ΗΠΑ προτίμησε το πιστόλι των Τουρκικών Ειδικών Δυνάμεων

Το όπλο SAR9 SOCOM, που αναπτύχθηκε από τη τουρκική SARSILMAZ, προτιμήθηκε ως όπλο υπηρεσίας από τις Τουρκικές Ειδικές Δυνάμεις και την Αστυνομία των ΗΠΑ.

«Η Sarsılmaz, ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές όπλων στην Τουρκία και την Ευρώπη προσέθεσε μία νέα επιτυχία σε διεθνές επίπεδο», τονίζεται σε τουρκικό δημοσίευμα.

Το μοντέλο πιστολιού SOCOM που σχεδιάστηκε για τις Ειδικές Δυνάμεις της οικογένειας προϊόντων SAR9, το οποίο έχει επιλεγεί δύο φορές ως το πιστόλι της χρονιάς στις ΗΠΑ, έγινε ένα από τα όπλα υπηρεσίας του Αστυνομικού Τμήματος Galveston στο Τέξας των ΗΠΑ.

Ο Νταγκ Μπάλι, ο αρχηγός της αστυνομίας του τμήματος, εξήρε την εξαιρετική άνεση στη βολή που παρέχει το SAR9 SOCOM.

«Το SAR9 SOCOM διαθέτει χαρακτηριστικά όπως επιλογές γεμιστήρα 17 και 21, σύνδεση σιγαστήρα, ανασηκωμένο πίσω και μπροστινό σκοπευτικό που προσφέρουν πρακτικά πλεονεκτήματα χρήσης και κανάλι ψύξης που παρέχει μέγιστη απόδοση σε διαδοχικές βολές», σημειώνει το τουρκικό αμυντικό σάιτ savunmasanayist.com.

Διαβάστε επίσης:

Φρεγάτες: Στη Γαλλία μέλη του πληρώματος της Κίμων για να εκπαιδευτούν στους πυραύλους που τρέμει η Τουρκία

Ξεκάθαρος ο Νίκος Δένδιας – Στα 2 δις για να αποκτήσει η Ελλάδα δύο θόλους αεράμυνας – Προχωράει κανονικά η διαδικασία!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η αστυνομία των ΗΠΑ προτίμησε το πιστόλι των Τουρκικών Ειδικών Δυνάμεων». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ