Αρχική » Διεθνή

ΗΠΑ: Απίστευτο πείραμα από τους Αμερικανούς που μπορεί να εμπλεξει και την Ελλάδα – Κάνουν τα F-16 Viper drone – Θα αντιστοιχούν δύο για κάθε ένα F-35

Σύμφωνα με αυτό το μοντέλο, η Πολεμική Αεροπορία θα αποκτούσε δύο CCA για κάθε ένα από τα 300 F-35.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Γεωστρατηγική Διεθνή
ΗΠΑ: Απίστευτο πείραμα από τους Αμερικανούς - Κάνουν τα F-16 Viper drone - Θα αντιστοιχούν δύο για κάθε ένα F-35

ΗΠΑ: Απίστευτο πείραμα εξελίσσεται από τους Αμερικανούς, οι οποίοι κάνουν τα F-16 Viper drone που θα αντιστοιχούν δύο για κάθε ένα F-35.

Πλήρως αυτόνομα» F-16 Viper, για ενίσχυση της ισχύος της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ υπόσχεται το Project Venom.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο πείραμα που διεξάγει η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ, έξι F-16 Viper θα εφοδιαστούν με λογισμικό αυτόματης πτήσης και θα πιλοτάρονται από ανθρώπους.

«Μέσω αυτών των δοκιμών, η USAF ελπίζει να αποδείξει εάν η αυτόνομη πτήση, όπως προβλέπεται από την ιδέα του Συνεργαζόμενου Αεροσκάφους Μάχης (CCA), μπορεί να προσφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα», σημειώνει το eurasiantimes.com.

ΗΠΑ: Απίστευτο πείραμα από τους Αμερικανούς – Κάνουν τα F-16 Viper drone – Θα αντιστοιχούν δύο για κάθε ένα F-35

«Η ιδέα των CCA προβλέπει έναν στόλο τουλάχιστον 1000 συνεργαζόμενων πολεμικών αεροσκαφών ικανών να πετούν αυτόνομα παράλληλα με τα αμερικανικά F-35A», τονίζεται στο δημοσίευμα.

Σύμφωνα με αυτό το μοντέλο, η Πολεμική Αεροπορία θα αποκτούσε δύο CCA για κάθε ένα από τα 300 αμερικανικά F-35.

«Αυτά τα αεροσκάφη θα διεξάγουν ηλεκτρονικό πόλεμο, θα πραγματοποιούν αναγνώριση ή θα πετούν μπροστά από άλλα αεροσκάφη, έτσι ώστε οι αισθητήρες τους να μπορούν να συγκεντρώσουν πληροφορίες», σημειώνεται.

«Τα CCA θα είναι εξοπλισμένα με όπλα ή πυραύλους για να πραγματοποιούν χτυπήματα εναντίον εχθρικών στόχων και ακόμη και να λειτουργούν ως δόλωμα», αναφέρεται στο eurasiantimes.com.

Να θυμίσουμε πως η Ελλάδα έχει 83 Viper τα οποία μπορεί να φτάσουν στα 120 ενώ έχει αιτηθεί στις ΗΠΑ και για την αγορά F-35.

Η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ σχεδιάζει να συγκεντρώσει αρκετά δεδομένα κατά τις δοκιμές στο Project Venom σχετικά με την αλληλεπίδραση μεταξύ πιλότων και μηχανών.

Διαβάστε επίσης:

Τουρκία: Έβαλαν AESA Radar στα AKINCI

Τουρκία: Όταν ο Ερντογάν ήθελε αυτόνομη Κωνσταντινούπολη και το όνειρό του για φεντεραλισμό

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΗΠΑ: Απίστευτο πείραμα από τους Αμερικανούς που μπορεί να εμπλεξει και την Ελλάδα – Κάνουν τα F-16 Viper drone – Θα αντιστοιχούν δύο για κάθε ένα F-35». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ