Αρχική » Διεθνή

Ουκρανία: Τελικά μήπως δεν χάνει η Ρωσία στον πόλεμο; Τι μας διαφεύγει

Η Ρωσία κινείται μεθοδικά προς την υλοποίηση των στόχων της στην Ουκρανία που καμία σχέση δεν έχουν με την κατάληψη του Κιέβου.

Διονύσης Αντωνέλλος Διεθνή Viral
Ουκρανία: Τελικά μήπως δεν χάνει η Ρωσία στον πόλεμο; Τι μας διαφεύγει

Ουκρανία: Τελικά μήπως δεν χάνει η Ρωσία στον πόλεμο με το Κίεβο και δεν έχει… κολλήσει τόσο όσο νομίζουν οι δυτικοί αναλυτές;

Η Ρωσία εμφανίζεται να έχει «κολλήσει» κατά την διάρκεια των ρωσικών επιχειρήσεων στην Ουκρανία, μην έχοντας καταφέρει να προχωρήσει βαθειά μέσα στο ουκρανικό έδαφος.

Είναι όμως τα πράγματα έτσι;

Ένα δημοσίευμα στο Twitter έρχεται να δώσει μία άλλη διάσταση στην ουκρανορωσική διένεξη και την ρωσική δραστηριότητα στο ουκρανικό έδαφος.

Σύμφωνα με τον λογαριασμό Geo_moniter, μέχρι σήμερα η Ουκρανία έχει χάσει το 63% των κοιτασμάτων γαιάνθρακα, το 11% των κοιτασμάτων πετρελαίου, το 20% των κοιτασμάτων φυσικού αερίου, το 42% των κοιτασμάων μετάλλων της και το 33% των κοιτασμάτων πολύτιμων γαιών που διαθέτει.

Ουκρανία: Τελικά μήπως δεν χάνει η Ρωσία στον πόλεμο; Τι μας διαφεύγει

Όπως βλέπετε στους χάρτες η Ρωσία κινείται μεθοδικά προς τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της Ουκρανίας.

Ουκρανία: Τελικά μήπως δεν χάνει η Ρωσία στον πόλεμο; Τι μας διαφεύγει

Τελικά μήπως αυτός είναι ο στόχος της ρωσικής επιχείρησης;

Μην ξεχνάμε ότι ειδικά οι πολύτιμες γαίες είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την δημιουργία μικροτσιπ (σ.σ. στόχος πλέον των Ρώσων μετά την σύγκρουση με τις ΗΠΑ), για τα οποία η παγκόσμια οικονομία βασίζεται στην Ταϊβάν (σ.σ. στην οποία η επιρροή των Αμερικανών συνεχώς αυξάνεται).

Διαβάστε επίσης:

Ετσι θα επιτεθεί η Τουρκία στην Ελλάδα με τα drone; – Τα σχέδια ταυτοχρονης επίθεσης

Εμφνίστηκαν οι πετρες της πείνας στα ποτάμια της Γερμανίας και της Τσεχίας – Τι γίνεται μόλις φανούν

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ουκρανία: Τελικά μήπως δεν χάνει η Ρωσία στον πόλεμο; Τι μας διαφεύγει». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ