Αρχική » Διεθνή

Πούτιν: Έμεινε από λεφτά η Ρωσία – Πρέπει να δανειστεί 56 δισ. δολάρια

Oι κυρώσεις στη ρωσική οικονομία φαίνεται πως άρχισαν να λειτουργούν;

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Διεθνή
Πούτιν: Έμεινε από λεφτά η Ρωσία - Πρέπει να δανειστεί 56 δισ. δολάρια

Πούτιν: Έμεινε από λεφτά η Ρωσία σύμφωνα με υπολογισμούς του Bloomber, με τον Ρώσο πρόεδρο να πρέπει να δανειστεί 56 δισ. δολάρια.

Στα 56 δισ. δολάρια έφτασε, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, το δημοσιονομικό έλλειμμα της Ρωσίας, με βάση τα προκαταρκτικά κυβερνητικά στοιχεία πο δόθηκαν στη δημοσιότητα την Τρίτη.

Όπως σημειώνεται οι κυρώσεις στη ρωσική οικονομία φαίνεται πως άρχισαν να λειτουργούν, εξανεμίζοντας τα ρωσικά έσοδα από τις εξαγωγές πετρελαίου.

Πούτιν: Έμεινε από λεφτά η Ρωσία – Πρέπει να δανειστεί 56 δισ. δολάρια

Το δημοσιονομικό έλλειμμα 56 δισ. ευρώ σημαίνει πως η ρωσική οικονομία δεν διαθέτει πλέον το πλεόνασμα που είχε τους 11 προηγούμενους μήνες του έτους.

Διαβάστε επίσης:

Ένοπλη ομάδα Γκρίζων Λύκων απειλεί την Ελλάδα με βίντεο – Θα πάνε λένε αν θέλουν στο Καστελόριζο

Ρονάλντο: Τι στράβωσε την Αλ Νασρ; Τι αρνούνται τώρα οι Σαουδάραβες στον Πορτογάλο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πούτιν: Έμεινε από λεφτά η Ρωσία – Πρέπει να δανειστεί 56 δισ. δολάρια». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ