Αρχική » Εξοπλιστικά

Ρώσοι: Καλύτεροι οι S-300 σαν της Ελλάδας από τους Patriot – θα γίνουν ρεζίλι οι Αμερικάνοι

Οι Patriot «δεν αναμένεται να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην άμυνα της Ουκρανίας», λένε οι Ρώσοι.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Ρώσοι: Καλύτεροι οι S-300 σαν της Ελλάδας από τους Patriot - θα γίνουν ρεζίλι οι Αμερικάνοι

Ρώσοι: Καλύτεροι οι S-300 σαν της Ελλάδας από τους Patriot λένε ένω όπως τονίζουν οι Αμερικανοι δεν θα τους χρησιμοποιήσουν κατά των Ρώσων.

«Υάρχει κάθε λόγος να πιστεύουμε ότι τα συστήματα αεράμυνας Patriot θα είναι άχρηστα στην αναχαίτιση ρωσικών πυραύλων και είναι απίθανο να ξεπεράσουν τα παλαιότερα S-300», σημειώνεται στο πρακτορείο avia.pro.

Έτσι, σύμφωνα με τους Ρώσους, την ώρα που οι Ηνωμένες Πολιτείες εξετάζουν το ενδεχόμενο να προμηθεύσουν την Ουκρανία με συστήματα αεράμυνας Patriot, αυτή είναι μια αμφίβολη ιδέα, καθώς «υπάρχει κάθε λόγος να πιστεύουμε ότι θα είναι άχρηστοι στην αναχαίτιση ρωσικών πυραύλων και είναι απίθανο να ξεπεράσουν τις παλαιότερες εκδόσεις των S-300».

Ρώσοι: Καλύτεροι οι S-300 σαν της Ελλάδας από τους Patriot – θα γίνουν ρεζίλι οι Αμερικάνοι

Οι Patriot «δεν αναμένεται να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην άμυνα της Ουκρανίας έναντι των επιθέσεων ρωσικών πυραύλων κρουζ και βαλλιστικών πυραύλων , λόγω του υψηλού κόστους και της περιορισμένης κλίμακας μαζικής παραγωγής», σημειώνεται.

Την ίδια ώρα, οι Ρώσοι τονίζουν πως η προοπτική «μεγάλων απωλειών μεταξύ των συστοιχιών Patriot είναι ένα ισχυρό κίνητρο για τις ΗΠΑ να απόσχουν από τέτοιες παραδόσεις, καθώς αυτό θα υπονόμευε σημαντικά την εμπιστοσύνη των συμμάχων στην αντιπυραυλική άμυνα των ΗΠΑ».

Διαβάστε επίσης:

Rheinmetall: Μυστήριο με τα Skyguard σαν της Ελλάδας – Για ποιον τα κάνουν δολοφόνο drone οι Γερμανοί;

Άφησε το Tesla του ένα μήνα στο γκαράζ και μολις το άνοιξε του ανακατεύτηκε το στομάχι από αυτό που είδε

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρώσοι: Καλύτεροι οι S-300 σαν της Ελλάδας από τους Patriot – θα γίνουν ρεζίλι οι Αμερικάνοι». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ