Αρχική » Διεθνή

Ρώσοι στρατιώτες έφτασαν στη Λευκορωσία

O Λευκορώσος πρόεδρος έκανε λόγο για «υψηλή τρομοκρατική απειλή» για την χώρα του, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την είσοδο των Ρώσων στρατιωτών στις Ένοπλες Δυνάμεις της Λευκορωσίας.

Διονύσης Αντωνέλλος Διεθνή Viral
Ρώσοι στρατιώτες έφτασαν στη Λευκορωσία

Ρώσοι στρατιώτες έφτασαν στη Λευκορωσία, σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας της χώρας.

Πρόκειται για την πρώτη ομάδα Ρώσων στρατιωτών στο πλαίσιο της περιφερειακής κοινής στρατιωτικής ομάδας που ίδρυσαν Λευκορωσία και Ρωσία.

Στη γραπτή δήλωση του υπουργείου Άμυνας της Λευκορωσίας αναφέρεται πως οι Ρώσοι έτυχαν θερμής υποδοχής.

Ο πρόεδρος της Λευκορωσίας Αλεξάντρ Λουκασένκο ανακοίνωσε στις 10 Σεπτεμβρίου ότι επετεύχθη συμφωνία με τη Ρωσία για τη δημιουργία μιας κοινής περιφερειακής στρατιωτικής μονάδας.

Μάλιστα ο Λευκορώσος πρόεδρος έκανε λόγο για «υψηλή τρομοκρατική απειλή» για την χώρα του, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την είσοδο των Ρώσων στρατιωτών στις Ένοπλες Δυνάμεις της Λευκορωσίας.

Να σημειωθεί πως μία ματιά στον χάρτη της περιοχής μπορεί να αποκαλύψει το σχέδιο των Ρώσων και του Βλαντιμίρ Πούτιν, το οποίο και είναι… πολυ απλό.

Αφού δεν μπορώ να προσεγγίσω το Κίεβο από το νότο γιατί δεν το προσεγγίζω από τον βορρα;

Από τον βορρά η απόσταση για το Κίεβο, μέσω Λευκοροσίας είναι μόλις κάτι παρά πάνω από 200 χλμ..

Αν η Λευκορωσία μπει στον πόλεμο, στο πλευρό της Ρωσίας, ρωσικά και λευκορωσικά στρατεύματα θα μπορούσαν να φτάσουν σε περίπου 3 ώρες και 30 λεπτά στο Κίεβο.

Διαβάστε επίσης:

Τουρκία: Τρία μίλια θέλει η Άγκυρα στα νησιά του Αιγαίου και να ανακηρύξει τουρκική ΑΟΖ

Απόφαση μυστήριο από την Κίνα – Λέει σε όλους του Κινέζους να φύγουν επειγόντως από την Ουκρανία

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρώσοι στρατιώτες έφτασαν στη Λευκορωσία». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ