Αρχική » Διεθνή

Ρωσία: Ο Πούτιν έστειλε την οπλισμένη με υπερηχητικούς πυραύλους Zircon ρωσική φρεγάτα Admiral Gorshkov μόλις 180 χιλιόμετρα από τις ακτές των ΗΠΑ

Επιπλέον, «στο λιμάνι της Αβάνας αναμένεται να φτάσει το πυρηνικό υποβρύχιο Καζάν».

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Διεθνή
Ρωσία: Ο Πούτιν έστειλε την οπλισμένη με υπερηχητικούς πυραύλους Zircon ρωσική φρεγάτα Admiral Gorshkov μόλις 180 χιλιόμετρα από τις ακτές των ΗΠΑ

Όλο και πιο τεταμένη γίνεται η σχέση των ΗΠΑ με τη Ρωσία, με τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν, να κάνει πράξει τα όσα είχε δηλώσει λίγες μέρες πριν και να στέλνει ρωσική φρεγάτα οπλισμένη με υπερηχητικούς πυραύλους στην Αβάνα, μόλις 180 χλμ μακριά από τις ακτές των ΗΠΑ.

Το Admiral Gorshkov είναι ένα από τα πιο σύγχρονα πλοία του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού, ικανό να μεταφέρει υπερηχητικούς πυραύλους που έχουν υψηλή ταχύτητα και ευελιξία, καθιστώντας τους δύσκολους να προσεγγίσουν τα σύγχρονα συστήματα αντιπυραυλικής άμυνας, σημειώνει το πρακτορείο avia.pro.

Επιπλέον, «στο λιμάνι της Αβάνας αναμένεται να φτάσει το πυρηνικό υποβρύχιο Καζάν, το οποίο είναι επίσης φορέας πυραύλων κρουζ και υπερηχητικών πυραύλων», τονίζεται.

Η εμφάνιση δύο ισχυρών ρωσικών πολεμικών πλοίων σε κοντινή απόσταση από τις αμερικανικές ακτές έχει εγείρει ανησυχίες στην Ουάσιγκτον, καθώς εντείνεται η αντιπαράθεση με τη Μόσχα.

Διαβάστε επίσης:

Ισραήλ: Απόφαση της Τουρκίας να σταματήσει τις εξαγωγές όμως οι εισαγωγές συνεχίζονται μέσω Ελλάδας και Κύπρου

Ισραήλ: Πώς οι Ισραηλινοί πήραν με το ζόρι τέσσερις ομήρους σε επιδρομή στη Γάζα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρωσία: Ο Πούτιν έστειλε την οπλισμένη με υπερηχητικούς πυραύλους Zircon ρωσική φρεγάτα Admiral Gorshkov μόλις 180 χιλιόμετρα από τις ακτές των ΗΠΑ». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ