Αρχική » Διεθνή

Ρωσία: Πραγματοποίηση άμβλωσης μόνο με τη συγκατάθεση και του συζύγου της εγκύου

«Συζητείται ενεργά το ενδεχόμενο απαγόρευσης των αμβλώσεων σε ιδιωτικές κλινικές».

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Διεθνή
Ρωσία: Πραγματοποίηση άμβλωσης μόνο με τη συγκατάθεση και του συζύγου της εγκύου

Ρωσία: Πραγματοποίηση άμβλωσης μόνο με τη συγκατάθεση και του συζύγου της εγκύου, η πρόταση μέλους της Επιτροπής της Κρατικής Δούμας.

Στην πρόταση της Βερόνικα Βλάσοβα περιλαμβάνεται επίσης ο περιορισμός αάν μια ανήλικη Ρωσίδα θέλει να διακόψει την εγκυμοσύνη της, «αντί της συγκατάθεσης του συζύγου της, θα χρειαστεί τη συγκατάθεση ενός από τους γονείς της».

Στην Ρωσία από τις αρχές Οκτωβρίου 2023, «τα φάρμακα για άμβλωση συμπεριλήφθηκαν στον κατάλογο των φαρμάκων που υπόκεινται σε υποκειμενική ποσοτική καταγραφή (SQR)», σημειώνει το lenta.ru ενώ «συζητείται ενεργά το ενδεχόμενο απαγόρευσης των αμβλώσεων σε ιδιωτικές κλινικές».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρωσία: Πραγματοποίηση άμβλωσης μόνο με τη συγκατάθεση και του συζύγου της εγκύου». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ