Αρχική » Διεθνή

Τούρκοι: Αν συνεχίσει έτσι το Ισραήλ θα γίνει γείτονας της Τουρκίας

«Το Ισραήλ μεγαλώνει και βρίσκεται στο κατώφλι μας. Η Τουρκία δηλώνεται ως απειλή».

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Διεθνή Viral
Τούρκοι: Αν συνεχίσει έτσι το Ισραήλ θα γίνει γείτονας της Τουρκίας

Τούρκοι: Αν συνεχίσει έτσι το Ισραήλ θα γίνει γείτονας της Τουρκίας, υποστηρίζει ο σύμβουλος του Ρετζέτ Ταγίπ Ερντογάν, Τσιχάτ ΓαΪτσί.

Ο Τούρκος ναύαρχος ε.α. ζήτησε δράση κατά του Ισραήλ και όχι λόγια, όπως είπε, καλώντας τα μέλη του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας να σταματήσουν τις εξαγωγές πετρελαίου και φυσικού αερίου στο Ισραήλ, μέχρι να σταματήσουν οι επιθέσεις.

«Το Ισραήλ μεγαλώνει και βρίσκεται στο κατώφλι μας. Η Τουρκία δηλώνεται ως απειλή», σημείωσε.

«Εάν η περιοχή στα νότια της Συρίας και στο βόρειο τμήμα του Ισραήλ, που ελέγχεται από πυραύλους που υποστηρίζονται από το Ιράν, καταληφθεί λόγω επίθεσης στο Ισραήλ, θα συγχωνευθεί με τα εδάφη που κατέχονται από το YPG/PKK στα βόρεια του Συρία και να γίνουμε γείτονες. Το Ισραήλ γίνεται επίσης γείτονας με την Τουρκία. Το Ισραήλ μπαίνει ακριβώς κάτω από τη μύτη μας. Γιατί και οι ΗΠΑ υποστηρίζουν το PKK», κατέληξε ο Τσιχάτ Γαϊτσί.

Διαβάστε επίσης:

Νέος ιός εμφανίστηκε στην Ευρώπη – Κάνει τα μάτια να αιμορραγούν και κοστίζει τη ζωή στο 40% των ανθρώπων που μολύνει, λένε οι Τούρκοι

Απίστευτο πόσα χρήματα θα πάρεις σε έναν μήνα αν βάλεις 3.358 ευρώ κατάθεση σε τράπεζα της Τουρκίας

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τούρκοι: Αν συνεχίσει έτσι το Ισραήλ θα γίνει γείτονας της Τουρκίας». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ